Uusimman Seiskan paperiversion mukaan liikemies Stefan Therman ja kohukaunotar Sofia Belórf ovat palanneet yhteen.

– He ovat yhdessä, vaikka muuta väittäisivät, lähipiiriin kuuluva lähde on kertonut Seiskalle.

Lehti kertoo saaneensa lukuisia vinkkejä lukijoiltaan kaksikon joulunviettoon liittyen. Stefan ja Sofia viettivät joulua yhdessä Levillä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa kuvan myös täältä.

Stefanin ja Sofian joulunvietto ei kuitenkaan sujunut järin sopuisasti, vaan pariskunnan raportoidaan riidelleen useampaan otteeseen. Aatonaattona Stefan oli silminnäkijöiden mukaan kumonnut olutta ja konjakkia paikallisessa Kota-ravintolassa ja kironnut ex-puolisoaan Martina Aitolehteä samalla, kun Sofia olisi ollut jo valmis siirtymään kuusenkoristelupuuhiin.

Aattona Sofia taas olisi halunnut kierrellä Tonttulan Elämyskylässä, mutta Stefan ei ollut ajatuksesta mielissään. Hän olisi halunnut käydä vain kahvilla. Seiskan lähteiden mukaan Stefan oli riehunut parkkipaikalla ja karjunut Sofialle. Riitely jatkui myös Tonttulasta poistumisen jälkeen.

– Stefu paiskoi Tonttulan ovea ja haukkui Sofian täysin pystyyn. Sofia kyynelehti, että soittaa kohta poliisit paikalle. Stefu vastasi, ettei häntä kiinnosta, Seiskan lähteet raportoivat.

Sofia on julkaissut Instagram-tilillään useita kuvia Lapista, joista välittyvä tunnelma on varsin seesteinen. Seiskan tietojen mukaan todellisuus on kuitenkin toinen.

Jos julkaisut eivät näy, voit katsoa ne myös täältä ja täältä.

Riitelyä karaokelavalla

Kaksikon joulunvietto huipentui tapaninpäivänä karaokebaari Ihkussa. Seiskan lähteiden mukaan tuolloin alkoholi maistui sekä Stefanille että Sofialle, ja baarin tarjoilija kantoi seurueen pöytään reilusti drinkkejä.

Sofia antoi palaa myös karaokelavalla, ja moni paikalla ollut epäili Sofian päässeen kiilaamaan jostain syystä pitkän laulujonon ohi. Sofian laulu ei kuitenkaan ollut tehnyt vaikutusta yleisöön, joka seurasi huomattavasti kiinnostuneemmin Stefanin ja Sofian kinastelua karaokelavalla.

Stefanin ja Sofian raportoitiin eronneen lokakuussa, mutta kaksikko on viime aikoina viihtynyt jälleen tiiviisti yhdessä.

Lue myös:

Vuosi 2020 kiteytti kaikki tunteeni – ”Olen kokenut onnea, mutta myös tosi paljon surua”

”Ihanan ihmisen” elämäänsä saanut Sofia Belórf paljastaa toiveensa vuodelle 2021: ”En halua erota”

Sofia Belórf viettää joulun Levillä rakkaidensa kanssa: ”Toivon, että voin mennä jouluaattona nukkumaan onnellisena”