Iholla-sarjassa viime vuonna nähdyllä muusikko Leo Stillmanilla, 30, on ollut viime aikoina runsaasti vastoinkäymisiä. Torstaina ilmestyneen Seiskan mukaan miehellä ulosotossa hurja summa velkoja eikä mies ole välttynyt sydänsuruiltakaan.

Ulosottoviraston velkomuslistan mukaan Stillmanilla on velkoja rästissä yli 35 000 euroa, jotka koostuvat lähinnä arvonlisä- ja ennakkoveroista. Stillmanin mukaan syy rahasotkuihin on ennen kaikkea korona. Ensimmäiset merkinnät ulosottorekisterissä ovat kahden vuoden takaa ja tuorein joulukuulta.

– Ne ovat syntyneet koronan poljettua ravintola- ja tapahtuma-alan maahan. Ei niihin oikein muuta voi sanoa, Stillman kommentoi asiaa Seiskalle.

Sydänsuruja

Stillman tapasi ex-kumppaninsa stylisti Maryam Razavin vuoden 2018 Emma-Gaalassa ja parin esikoinen syntyi toukokuussa 2020. Toissa syksynä parin suhde ajautui kriisiin ja Razavi muutti vauvan kanssa omilleen.

Loppukesästä Stillman löysi rinnalleen nelikymppisen kaunottaren, joka asuu Hangossa. Tämäkin suhde kariutui loppuvuodesta. Sinkkuna nykyään viihtyvä Stillman on lähipiirin mukaan edelleen allapäin suhteen päättymisestä.

Lähde: Seiska

Lue myös:

Nyt puhuu Tuure Boelius – kommentoi avoimesti suhdehuhuja Leo Stillmaniin: ”Sydäntä lämmittävää”

Emma-voittaja Leo Stillman yllätti Miss Suomi -finalistit Temptation Island Suomi -sarjan maisemissa – katso kuvat!