Kohukaunotar Johanna Tukiainen, 42, ja Paul-rakas avioituvat tammikuussa, uutisoi Seiska. Johanna ja Paul ovat lokakuussa syntyneen Isabel-tytön onnelliset vanhemmat.

Johannan mukaan pikaiselle avioitumiselle on monta syytä.

– Yksi on se, että olen kristitty. Avoliitto on väärin ja olen tuntenut huonoa omaatuntoa siitä, Johanna kertoo Seiskalle.

Johanna ja Paul kihlautuivat heinäkuun lopussa ja avioliittopäätökseen vaikuttaa luonnollisesti parin rakkaus toisiaan kohtaan, mutta myös koronpandemian mukanaan tuoma epävarmuus.

– Toimin nyt pikaisemmalla aikataululla, koska elämme erikoista aikaa. Kihlaus on myös lupaus avioliitosta ja tietenkin rakastamme Paulin kanssa toisiamme todella paljon.

Pari on kertonut avioliittosuunnitelmistaan vain harvoille ja valituille.

– Avioliitto tulee monelle yllätyksenä, mutta perheeni tietää asiasta. Vanhempani ovat kristittyjä, ja he ymmärtävät miksi haluamme naimisiin nyt. He kannustavat meitä.

– Olen todella onnellinen Paulin kanssa. Rakkautemme on syventynyt koko ajan, ja tyttäremme syntymä on syventänyt sitä entisestään, Johanna kertoo.

Pari vihitään tammikuun puolivälin jälkeen maistraatissa kristinuskon mukaan ja Johanna on onnellinen voidessaan pukeutua morsiuspukuun.

– Tukholman kaupungintalossa on kauniit puitteet ja tietojeni mukaan saamme kunnon pastorin vihkimään meidät. Voin laittaa valkoisen puvun, eikä minun tarvitse mennä naimisiin farkuissa ja nahkatakissa.

Koronapandemian takia häitä juhlitaan lähipiirin kesken kakkukahvien merkeissä. Johanna haluaisi kuitenkin juhlistaa merkittävää asiaa myös Paulin kanssa kahdestaan.

– Haluaisimme viettää yön hienossa hotellissa. Olisi mukavaa, jos siellä olisi kiva kylpylä, jossa voisimme rentoutua ja nautiskella.

Toiveissa on myös järjestää isommat juhlat parin ystäville, kunhan koronapandemia helpottaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Johanna Tukiainen julkaisi ensimmäisen kasvokuvan tyttärestään: ”Isabell pääsee pian lehteen”

Johanna Tukiainen rakastaa äitiyttä – julkaisi suloisen kuvan isästä ja vauvasta!