Nelosen Selviytyjät Suomi -ohjelman seuraavassa jaksossa kilpailijoiden odottama uusi vaihe tapahtuu, kun he saavat pullopostilla tiedon heimojen yhdistymisestä. Tätä ennen he kuitenkin kilpailevat toisiaan vastaan esteradalla, josta viisi nopeiten suoriutunutta saa varman paikan uudesta Valland-heimosta.

Parhaiten pärjänneet Archie, Elias, Kristian, Marianne ja Sara saavat palkinnoksi nauttia tuoreista grilliherkuista sekä viinistä ja oluesta.

– Voi ihan pikkasen hajottaa toista porukka kun ei saa tällaista herkkua, Kristian pohtii samalla kun grilliherkut kypsyvät.

Marianne puolestaan kuvailee imeskelleensä jo muutaman päivän poskiaan saadakseen hieman lihan makua suuhunsa.

– Että oli kyllä ihan huikeeta nähdä lihaa, hän kertoo.

Grilliherkkujen ja juomien äärellä porukka keskustelee myös siitä kenet he äänestäisivät pois seuraavaksi ja käyvät läpi myös menneitä äänestyksiä. Keskustelun tuoksinnassa käy ilmi, että aiemmin poliisina työskennellyt Marianne on vedättänyt sekä Kristiania, että Archieta.

– Mä en luota suhun enää yhtään! V***u poliisit! Arzhie karjuu Mariannelle.

Meno yltyy entisestään illan edetessä ja varsinkin Archie riehaantuu juomista, jotka saavat myös miehen halut heräämään. Kamerat kuvaavat kun mies hieroo itseään Kristianin selkää vasten.

– Nyt n*ssitaan! Archie huutaa.

Kilpailusta ovat jo pudonneet Oskari Katajisto, Johanna Pakonen, Aki Manninen, Juuso Karikuusi, Arttu Harkki ja Sabina Särkkä.

Katso Selviytyjät-tähti ja BB-voittaja Kristian Heiskarin luotsaaman Kristianin heimoneuvosto -nettisarjan kaikki jaksot täältä.

Selviytyjät Suomi Nelosella lauantaisin kello 20.

Lue myös:

Eroottisen kuvan julkaissut rokkari Archie Cruz avaa Seiskalle välejään mysteerikaunottareen: ”Kevyttä tapailua ilmassa”

Selviytyjät-tähti Marianne Kiukkonen sai veritulpan suuren leikkauksen seurauksena – urheilukielto synnytti taiteellisen ammatin!