Jari-Matti Latvala avautuu Seura-lehdelle epäonnistuneista suhteistaan: ”Houkutuksiin on tartuttu, vaikka olin parisuhteessa”

Ralliautoilija Jari-Matti Latvala, 35, kertoo Seura-lehdelle uransa vaatineen uhrauksia yksityiselämän puolella. Sillä on ollut seurauksensa muun muassa parisuhteisiin.

Jari-Matti kertoo haaveilleensa rallin maailmanmestaruudesta jo 4-vuotiaana. Myöhemmin rallin maailmanmestaruudesta tuli häviämistä pelkäävälle miehelle pakkomielle. Perhe keskittyi määrätietoisesti Jari-Matin uraan ja vuonna 2002, vain 17-vuotiaana hän alkoi ajaa rallin MM-sarjassa.

Ilman uhrauksia menestys ei tullut. Vanhempiaan kunnioittava Jari-Matti kieltäytyi Helena-äitinsä käskystä kaikista treffipyynnöistä.

– Olen lähtenyt ralliuralle 17-vuotiaana, ja siitä asti elämä on ollut sitä koko ajan. En ole osannut ajatella elämää rallin ulkopuolella, Jari-Matti kertoo Seura-lehdelle.

”Olen epäonnistunut suhteissani”

Lehdelle antamassa haastattelussa Jari-Matti kertoo, että hänen aikuisiän suhteet ovat edenneet urheilun ehdoilla ja parisuhde on aina jäänyt toiseksi.

– Olen epäonnistunut kaikissa parisuhteissani. Se johtuu siitä, että jätin tietyn osan nuoruutta elämättä. En tehnyt sellaisia asioita, mitä muut tekivät. Ei ollut aikaa ihastuksille tai hauskanpidolle enkä oppinut olemaan tyttöjen kanssa. Se on heijastunut parisuhteisiin.

– Houkutukset ovat olleet suuria, ja niihin on tartuttu, vaikka olin parisuhteessa, hän myöntää.

Kolmen vuoden suhde Maisa Torppan kanssa kariutui vuonna 2019 vain muutama kuukausi ennen kuin parin piti juhlia häitä.

Kesällä 2020 Jari-Matti yhdistettiin vuoden 2013 Miss Helsinkinä tunnetuksi tulleeseen Kelly Kalonjiin. Metropolin haastattelussa Kelly myönsi suhteen päättyneen, mutta ex-parilla on edelleen hyvät välit.

– Hän on vain kokenut kovia ja ansaitsee lähelleen hyviä ihmisiä. Me olemme puhuneet paljon kaikista asioista ja haluan painottaa sitä, kuinka tärkeää ja arvokasta on, että ihminen pystyy myöntämään virheensä ja tämän jälkeen jatkaa elämäänsä eteenpäin, Kelly kertoi Jari-Matista Metropolille.

Perheen perustaminen ei ole Jari-Matilla vielä suunnitelmissa. Lähivuosina hän toivoo kuitenkin saavansa yksityiselämänsä kuntoon, vaikka sanookin, ettei ole vielä valmis uuteen suhteeseen.

– En jaksa lähteä rakentamaan uutta parisuhdetta, se ottaa vielä aikaa, hän toteaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jari-Matti Latvala on saavuttanut urallaan 18 MM-rallivoittoa ja sijoittunut MM-sarjassa kolmesti hopealle. Rallikaudelle 2020 Latvala ei enää saanut vakituista tallipaikkaa Tommi Mäkisen johtamasta Toyotan rallitallista. Tulevaisuudessa Jari-Matti toivoo yhä pystyvänsä tekemään töitä rallin parissa jollain lailla.

Lue myös:

Kirja: Jari-Matti Latvala rehellisenä suhteestaan Maisa Torppaan – ”Pettäminen oli pakokeinoni”

Sami Kuroselta yllätyspaljastus tulevasta Temptation Island -kaudesta: ”Miltä kuulostaisi porekylvyt revontulten alla?”


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.