Mediapersoona ja yrittäjä Janni Hussi painaa tällä hetkellä pitkää päivää, kun hän juontaa samanaikaisesti Radio Suomipopin Aamulypsyä ja Nelosen Big Brother Suomi -ohjelmaa. Molemmat ohjelmat ovat suoria lähetyksiä, joten niiden tekeminen vaatii Hussilta vahvaa keskittymistä ja lujaa paineensietokykyä.

Kaiken lisäksi Hussi on joutunut viime aikona jälleen kamppailemaan fyysisen terveytensä kanssa. Hussi on kuluneen vuoden sisällä joutunut muun muassa operoimaan olkapäänsä, ja nyt hänen loukankoukistajansa on sanonut itsensä irti.

Hussi kertoi eilen tiistaina (6.9.) oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa varanneensa loukankoukistajansa vuoksi hätäajan luottofysioterapeutilleen Pinja Warikselle.

Myöhemmin samana päivänä Hussi paljasti saaneensa runsaasti huolestuneita viestejä seuraajiltaan. Viesteissä Hussin fanit ilmaisivat murehtivansa naisen terveydentilan vuoksi. Monet miettivät, kuinka Hussin jaksamisen laita on kaiken työtaakan keskellä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Hussin seuraajat olivat pistäneet merkille, että Hussin yöunet ovat kuluneina päivinä jääneet varsin lyhyiksi. Hussi on myös nukkunut poikkeuksellisen pitkiä päiväunia keskellä päivää.

Stories-osiossaan Hussi kertoi avoimesti tulevista viikoistaan ja siitä, kuinka hän on asiansa pitkän työrupeamansa ajaksi järjestänyt.

– Kiitos huolenpidosta, arvostan sitä, Hussi toteaa Stories-videollaan.

– Onhan tämä 12 viikkoa aikamoinen rytistys tämän BB:n ja aamuradion kanssa. Ja on ollut oikeastaan jopa liikuttavaa huomata, että olette jaksamisestani olleet nyt huolissanne, hän jatkaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Hussi painottaa, että he vetävät Big Brother -lähetykset puoliksi Sami Kurosen kanssa.

– Eli meillä on lähetykset maanantaista torstaihin ja lauantaisin. Se tehdään puoliksi eli minulla ei ole läheskään joka ilta tuota BB:tä, nainen tarkentaa.

– Minä uskon, että se saadaan kyllä rypistettyä.

Vapaa-ajallaan Hussi aikoo tehdä kevyttä liikuntaa ja pitää huolta henkisestä hyvinvoinnistaan. Kalenterinsa hän on siivonnut huolellisesti muilta töiltä ja projekteilta, jotta pystyy tulevat viikot keskittymään kunnolla juontotehtäviinsä.

Lue myös:

Janni Hussi ja Joel Harkimo paljastivat ilouutisen – juhlivat kuohuvalla: ”Täällä sitä nyt ollaan”

Tässä ovat uudet Big Brother Suomen -juontajat: suosikkiohjelmassa merkittävä uudistus!