Big Brother tulee jälleen syksyllä katsojien olohuoneisiin ja uusi kausi tuo mukanaan uudet juontajat. BB-juontajina nähdään tänä syksynä Temptation Island Suomen iltanuotioiltakin tuttu grillimestari Sami Kuronen, sekä Suomipopin Aamulypsystä tutut Anni Hautala ja Janni Hussi.

Sami ja Janni juontavat vuoropäivin Big Brotherin suoria koostelähetyksiä, joissa käydään läpi talon edellispäivän kiinnostavimmat tapahtumat ja keskustellaan käänteistä vaihtuvien vierailijoiden sekä vakiovieraiden kanssa. Suorat koostelähetykset nähdään päivittäin Nelosella ja Ruudussa.

Kuva: Jukka Alasaari/Nelonen

– On mielettömän hienoa päästä mukaan BB-tiimiin! Odotan innolla uuden kauden uusia tuulia. Toivon näkeväni luovia ratkaisuja ja häkellyttäviä peliliikkeitä kilpailijoilta. Mahtavaa päästä tekemään tätä juuri Annin ja Samin kanssa! Janni iloitsee tiedotteessa.

– Mua on aina kiinnostanut ihmismieli ja miten se toimii erilaisissa tilanteissa. Big Brother on siihen erinomainen testi. Kun kuulin tulevista uudistuksista ja tiimistä, jolla uutta kautta lähdetään juontamaan, ei vastausta tarvinnut miettiä hetkeäkään. En ole odottanut syksyä koskaan näin innolla! Sami sanoo.

Anni puolestaan luotsaa sunnuntaisin Nelosella ja Ruudussa nähtävän BB-viikon huipennuksen, eli suoran häätölähetyksen, jossa yksi tai useampi asukas saa lähtöpassit talosta.

– Isoveli on kertonut mulle jo vähän käänteitä, joita kaudelle on luvassa, ja täytyy sanoa, että odotan todella innoissani ja jännityksellä tulevaa! Tulossa on huippu syksy! Anni vihjaa.

Kuva: Jukka Alasaari/Nelonen

Tulevalla kaudella moni asia on toisin. Ehkä merkittävimpänä uudistuksena Isoveli on päättänyt sallia taktikoinnin ja pelaamisen. Perinteisesti Big Brotherissa kaikenlainen vehkeily ja nimeämisistä puhuminen on ollut kiellettyä, mutta tulevana syksynä 12 viikon pudotuspeli vaatii asukkailta taitavaa pelisilmää ja rohkeutta tehdä erilaisia peliliikkeitä. Ainakin, jos aikoo voittaa.

BB-talon asukkaiden elämää seurataan vuorokauden ympäri lukuisten taloon asennettujen kameroiden välityksellä, ja katsojilla on eturivin paikat seurata talon tapahtumia koko kauden ajan niin Nelosella kuin Ruudun 24/7 -palvelussakin.

Kauden käänteitä seurataan myös joka arkiaamu BB-podcastissa, jota juontavat Cristal Snow ja Sanna Pikkarainen. Podcast on kuunneltavissa Supla-palvelussa.

Big Brother alkaa Nelosella ja Ruudussa 4. syyskuuta.

Lue myös:

Ystävät järjestivät raskaana olevalle Anni Hautalalle iloisen yllätyksen: ”Oon aivan pöllämystynyt edelleen kaikesta”

Janni Hussi sai yllättävän puhelun – ryhtyi tuumasta toimeen ja suoritti rallitutkinnon: ”Nyt on aivot muusia”