Radiojuontaja ja entinen missi Shirly Karvinen on elämänsä aikana asunut useaan otteeseen ulkomailla. Karvinen on aikaisemmin puhunut julkisuudessa siitä, kuinka vietti lapsuuteensa Suomen ulkopuolella.

Nyt Karvinen puhuu ulkomailla asumisestaan avoimesti omalla Instagram-tilillään. Aihe nousee esille Karvisen seuraajien naiselle lähettämien kysymysten yhteydessä.

– Miltä tuntui asua ulkomailla? Kaipaatko ulkomaille? eräs seuraaja kysyy Karviselta tämän Instgramin Stories-osiossa.

– Oon asunut lapsuuden ulkomailla ja aikuisiällä Jenkeissä ja Kiinassa. Se oli aina mun unelma muuttaa hetkeks pois Suomesta ja oon onnellinen, että tein sen vaikka pelotti, Karvinen vastaa.

Karvisen ensimmäiset viikot Kiinassa eivät kuitenkaan olleet helppoja.

– Itkin ensimmäiset kaksi viikkoa kun oli Kiinassa kun olin Kiinassa kun kaduin lähtöä, hän paljastaa.

– Mut sit kun kotiuduin niin tykkäsin siitä oikeesti paljon ja sain sielt elämänmittasii ystäviä. Ja se kokemus vahvisti mua paljon.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Karvinen kertoo ikävöivänsä usein ulkomaille.

– Kaipaan ulkomaillen paljon. Sen verran oon asunut muualla, että arvostan Suomea ja suomalaista yhteiskuntaa isosti. Joten esim. 50/50 järjestely olis unelma, puolet vuodesta jossain auringon alla, radiojuontaja kuvailee.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ulkomailla asumiseen liittyvien kysymysten jälkeen Karvinen siirtyy vielä astetta henkilökohtaisempiin teemoihin.

– Millaisessa seurassa tunnet pystyväsi olemaan täysin oman itsesi? yksi naisen faneista tiedustelee.

– Rehellisesti mulla ei oo ihan kauheesti näitä tyyppejä, mutta ne jotka on niin on ihan mun sydänihmisiä, Karvinen tunnustaa.

– Mulla on elämässä paljon ihmisiä kenen kanssa on kivaa olla, mutta oon aika arka näyttämään ihan kaikki puolet musta. Se vaatii multa paljon luottoa ja luottamus on mulla sellainen mikä tulee ajan kanssa hiljalleen, hän kiteyttää.

Lue myös:

Shirly Karvinen kohtasi suuren ongelman – tapahtumien päätteeksi joutui tilaamaan hinaajan: ”Rupesin vänkäämään vastaan”

Sannin rakas Shirly Karvinen paljasti tulevaisuuden haaveitaan: ”Perhe olis unelma”