Missi, malli ja radiotoimittaja Shirly Karvinen avautuu Instagram-tilinsä Stories-osiossa ongelmasta, joka on piinannut häntä jo pitkään. Karvista hävettää myöntää, että olisi voinut välttää asian kuuntelemalla isäänsä.

Karvinen nauraa kertoessaan tällä viikolla tekemästään oivalluksestaan koskien omaa itsenäisyyttään.

– Täytän tänä vuonna kolmekymmentä, ja haluaisin itse ajatella, että okei, minulla on tässä jonkun verran elämää takana, Karvinen toteaa Stories-videollaan.

– Ehkä osaan itse tehdä järkeviä päätöksiä, ja minun ei välttämättä tarvitse enää esimerkiksi konsultoida minun vanhempia vaikka jossain isommissa jutuissa, tai välttämättä enää edes oikein kuunnella suoraan sanottuna niitten mielipidettä mihinkään asiaan, hän jatkaa.

Iästään huolimatta Karvinen tuntee aina jäävänsä kakkoseksi isälleen, joka vaikuttaa tietävän asiasta kuin asiasta kaiken. Tämä seikka nousi esille jälleen tällä viikolla, kun Karvinen joutui ongelmiin autonsa kanssa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Karvinen sanoo ostaneensa autonsa noin puoli vuotta sitten.

– Silloin konsultoin minun isääni, ja hän sanoi, että: ”älä osta tuota autoa, se on ihan paska auto”.

– Hyvä, ettei tullut riitaa asiasta. Rupesin itse vänkäämään vastaan, että mitä hittoa, tässähän on kaikki ihan ok, ja isällä ei mielestäni ollut mitään tarpeeksi hyvää perustelua siihen, niin ajattelin vain, että hän on tuollainen muutosvastainen äijä.

Isän ennustustaidot ovat saaneet Karvisen hämilleen. Hän ei ymmärrä, miten hänen isänsä osasi aistia auton kohtalon.

– En sano, että se oli paska auto, mutta taas jälleen tänä aamuna se ei suostunut reagoimaan mihinkään se auto, Karvinen harmittelee.

Lopulta Karvinen joutui käyttämään vapaa-aikaansa siihen, että odotti hinaajaa hakemaan autonsa pois. Tämä oli hänen mukaansa jo kolmas kerta kuukauden sisään, kun hänen piti tilata hinaaja.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Shirly Karvisen ja Sannin parisuhdeloma sai vauhdikkaan päätöksen – ”Se fiilis, kun tuut terminaaliin muutamaa minuuttia ennen lähtöselvityksen sulkeutumista”

Sannin rakas Shirly Karvinen paljasti tulevaisuuden haaveitaan: ”Perhe olis unelma”