Radiojuontaja Shirly Karvinen ja laulaja Sanni nauttivat vappuna rakkauslomasta Tallinnassa. Shirly ja Sanni ovat julkaisseet Instagram-tileillään kuvia, joissa poseeraavat onnellisin näköisinä kaupungilla.

– En oo ikinä ollu virallisten juhlapäivien perään, et minireissu oli aika täydellinen tähän väliin, Shirly kertoo sosiaalisessa mediassa.

Edellisen vapun Shirly vietti Selviytyjät-sarjan kuvauksissa Karibialla. Hän voitti Nelosella syksyllä 2021 esitetyn tuotantokauden ja toiseksi sijoittui muusikko Paul Elias.

Sanni paljastaa pariskunnan matkustaneen Tallinnaan laivalla. Paluumatku sai yllättävän käänteen, kun he olivat lähellä myöhästyä laivasta.

– Se fiilis ku tuut terminaaliin muutamaa minuuttii ennen lähtöselvityksen sulkeutumista ja huomaat et oikee mesta onkin muutaman sadan metrin spurtin päässä. Tietenki oli myös työmaa mestoilla niinku kuvioon kuuluu, Sanni kertoo seuraajilleen.

Sanni on julkaissut kuvan, jossa makaa laivan hytissä yläsängyllä onnellisen näköisenä.

Lue myös:

Shirly Karvinen veti vahinkokännit Mikko Leppilammen kanssa ja joutui jäämään pois töistä – avautuu aiheesta nyt tv:ssä!

Näin julkkiset ottivat kantaa Shirly Karvisen voittoon Selviytyjissä – ”Mietin, että jätän kauden kesken”