Vuoden 2016 Miss Suomeksi kruunattu, radiojuontajana työskentelevä Shirly Karvinen oli yksi uudelle Selviytyjät Suomi -kaudelle osallistuneista julkkiksista.

Ohjelman kuvaukset päättyivät hiljattain ja nyt kaikki julkkisosallistujat ovat palanneet takaisin Suomeen Dominikaanisesta tasavallasta, jossa kilpailu järjestettiin.

Selviytyjien kuvauksissa kisaajat eivät saa käyttää lainkaan puhelimiaan, ja tämän vuoksi myös Shirly, joka tavallisesti päivittää aktiivisesti omaa Instagram-tiliään, on viettänyt monen viikon hiljaiseloa somen puolella.

Nyt nainen on kuitenkin vihdoin julkaissut ensimmäisen somepostauksensa sitten Selviytyjien kuvausten. Julkaisemassaan kuvassa Shirly poseeraa kotioloissa kahvikuppi kädessään ja Pena-koira sylissään.

– MOIIIIIIIII!! Ihana olla KOTONA, Shirly aloittaa julkaisunsa.

– Aika helkkarin mieletön reissu takana Selviytyjissä, huh. Syksyllä sit jännitetään miten kreisiltä kaikki tulee näyttää, hän hehkuttaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Postauksensa yhteydessä Shirly kertoo, että hän aikoo ottaa tulevat päivät hyvin rauhallisesti ja palaa radioon ”mahdollisimman pian”.

– Ikävä kaikkia. Puspuspuspuspus, nainen kirjoittaa.

Shirlyn postaus on kerännyt valtavan määrän tykkäyksiä ja kommentteja. Yksi kommentoijista on Shirlyyn yhdistetty artistitähti Sanni, joka ylistää avoimesti Miss Suomenakin tunnettu kaunotarta.

– IHANIN, Sanni hempeilee.

Shirly on vastannut Sannin kommenttiin sydänemojeilla.

Lue myös:

Shirly Karvinen lähti Selviytyjien kuvauksiin – jätti Sannille tärkeän tehtävän Suomeen!

Selviytyjien kuvauksiin matkustanut Shirly Karvinen kertoo, miltä tuntui avautua biseksuaalisuudesta

Shirly Karvinen kommentoi pusukuvia Sannin kanssa: ”Soitin puhelun, johon en ollut valmis”