Radiojuontaja ja mediapersoona Shirly Karvinen avautuu omalla Instagram-tilillään kuluneen puolen vuoden sisällä tekemästään suuresta elämänmuutoksesta.

Aihe tulee puheeksi, kun Karvinen vastaa Stories-osiossaan seuraajiensa lähettämiin kysymyksiin.

– Jos saisit tietää eläväsi vain 40-vuotiaaksi, jatkaisitko elämää samoin vai muuttaisitko jotenkin? eräs seuraaja tiedustelee Karviselta.

Kysymys saa Karvisen avautumaan siitä, kuinka hän katsoi elämäänsä viime keväänä. Rehellisen itsetutkiskelun myötä Karvinen päätyi tekemään muutoksia muun muassa omassa asenteessaan.

– Aiemmin keväällä mä ite mietin mun elämää siltä kannalta, että jos eläisin enää viikon niin olisinko onnellinen siitä elämästä mitä elän ja mun vastaus oli ei, Karvinen paljastaa 24 tuntia näkyvissä Stories-postauksissaan.

– Tein paljon muutoksia mun arkeen ja omaan asenteeseen elämässä. Liian pitkään vaan mennyt, tehnyt ja puristanut viimeisillä voimilla, koska halunnut todistaa muille, että on tarpeeksi hyvä. En enää jaksanut ja siks otin tauon, se oli tähän astisen elämäni paras päätös.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Karvinen on omien sanojensa mukaan ”opetellut tasapainottelemaan työn ja vapaa-ajan välillä” ja ”käynyt intensiivisemmin terapiassa”. Lisäksi hän on antanut aikaa läheisilleen sekä panostanut iloa tuottaviin asioihin.

– Nyt tuntuu, että oon niin paljon paremmassa paikassa ja tuntuu, että alan olemaan omissa voimissa taas kiinni. On inspiroitiunut olo elämästä, Karvinen iloitsee.

– Eli tällä hetkellä en rehellisesti muuttais oikein mitään muuta kuin, että opetteleisin ilmaisemaan enemmän mun läheisille miten tärkeitä ne mulle on, hän täsmentää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tekemästään elämänmuutoksesta huolimatta kärsii Karvinen edelleen paikoitellen voimakkaasta ahdistuksesta. Tämä käy ilmi, kun yksi seuraajista haluaa tietää, ahdistaako Karvista nykyinen, epävakaa maailmantilanne.

– Ahdistaa tosi paljon. Luen tosi paljon uutisia ja tykkään olla perillä siitä mitä maailmassa tapahtuu, mutta yritän kuitenkin pitää sitä aisoissa, koska tulee niin voimaton ja toivoton olo kun maailmassa tapahtuu niin järkyttävää asioita, nainen kuvailee.

– Tuntuu niin järjettömän epäreilulta mitä monet ihmiset ympäri maailman joutuu kohtaamaan. Itse on niin naurettavan etuoikeutettu kun saa elää tätä elämää näin, Karvinen summaa.

Lue myös:

Artistitähti Sanni teki radikaalin muutoksen hiustyylissään – Shirly-rakas hehkuttaa tyttöystävänsä uutta ulkonäköä!

Shirly Karvinen paljasti hänen ja Sanni-rakkaan suhteen todellisen laidan: ”Haluan ottaa kaiken ilon irti tyttöystävästäni”