Sini Ariell osoitti surunvalittelunsa raiskatuille naisille – Facebook poisti viestin!

Pin-up-malli Sini Ariell-Bonds on hämillään Facebookin toiminnasta. Ensimmäistä lastaan odottava ja edelleen ahkerasti mallintöitä tekevä julkaisi Facebookissa pahoittelunsa Suomessa turvapaikanhakijoiden raiskaamiksi joutuneille naisille.
Sini pahoitteli naisten kohtaloa ja osoitti pettymyksensä Suomen poliitikoihin, jotka ovat ”valinnoillaan edesauttaneet näiden raiskareiden/paperittomien ja rikollisten miesten maahamme tulossa.” Facebook poisti päivityksen vain tunteja sen julkaisun jälkeen.

Sinin mukaan hänen kirjoituksestaan tykättiin jo ensimmäisen tunnin aikana yli 2 000 kertaa ja sitä jaettiin yli 200 kertaa. Facebookin mukaan kirjoitus poistettiin, koska ”se rikkoo Facebookin yhteisönormeja”.
Sinin mielestä alla oleva kirjoitus ei ollut Facebookin sääntöjen vastainen:
”Haluan lähettää suuret suruvalittelut näille raiskatuille naisille, sydämeni pohjasta❤😞. Olen pahoillani, että maamme poliitikot ovat valinnoillaan edesauttaneet näiden raiskareiden/paperittomien ja rikollisten miesten maahamme tulossa. Olen pahoillani siitä että maassamme ette ole turvassa enää. Olen pahoillani, että oman maamme asiat ovat menneet tähän pisteeseen jossa oma kansamme ja eritoten sen naiset eivät enää ole turvassa. Äänestimme tietyt tyypit eduskuntaan ajamaan maamme asioita, pitämään meidän asioista huolta, ylläpitämään oikeudenmukaisuutta. Täytynee myöntää, että olo on vähintään petetty, loukattu ja tyrmistynyt tavasta miten nämä valtion virkamiehet aloittivatkin maamme tuhoamisen ja syytön kansamme pakotetaan tukemaan tätä touhua…en halua tukea tätä touhua. En halua rahoittaa tätä touhua. En halua olla pakotettu tähän tilanteeseen. En myöskään halua olla silmätikku tai haukuttu jos ilmoitan, etten halua tukea tätä asiaa.
Joo tiedän suomalaisetkin miehet saattavat syyllistyä tähän rikokseen, mutta nyt ei ole kyse heistä vaan ylimääräisistä raiskareista! TURVAPAIKANhakija miehistä, jotka hakevat turvaa meiltä, tulevat meidän elätettäviksemme, RAISKATEN ja häväisten meidän naisiamme??? Mitä vittua?!
Jotenka sanon, hävettää ettei maamme johto ole kiinnostunut turvallisuudestanne ja että jouduitte muukalaisen raiskaamiksi. On epäreilua, että teidän maksamillanne veromarkoilla edesautetaan näitä raiskareita ja otetaan lisää maahamme.
Anteeksi Suomen käytöksen puolesta.”
Tässä Sinin kommentti kirjoituksen poistamisesta:


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!
Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!