Sini Ariellin ei pitänyt voida tulla raskaaksi – katso ultrakuva!

Lääkäri kertoi Helsink-ohjelmasta tutulle pin-up-malli Sini Ariellille vuonna 2013, että hänen on biologisesti mahdotonta tulla raskaaksi. Tieto oli Sinille tyrmäävä, sillä hän oli pitkään halunnut lasta. Sinin ja Joni Tarkkisen 10 vuoden avioliitto päättyi kyseiseen uutiseen, koska Joni halusi lapsia ja Sini erosi hänestä, jotta Joni saisi mahdollisuuden lapsiin jonkun muun kanssa.
Sini suri asiaa pitkään, mutta hyväksyi lopulta lapsettomuutensa. 35-vuotiaan Sinin nykyinen aviomies, australialainen Stuart Bonds, ei halua lapsia, joten kun Sini sai yllättäen tietää olevansa raskaana, uutinen oli shokki molemmille. Sini oli ihmetellyt, miksei hänen kehossaan näkynyt muutoksia rankoista treeneistä huolimatta. Raskaustesti osoitti positiivista ja kun lääkärit vahvistivat raskauden, he totesivat sen olevan oikea ihme. Sini julkaisi kuvan ultraäänikuvauksista kotisivuillaan.

Sini kertoi Ilta-Sanomille, että uutinen on koetellut pariskunnan suhdetta. He aikovat aloittaa tiistaina terapian toipuakseen shokista.
– En arvannut, että näin voisi tapahtua. En ajatellut olevani tarpeeksi hyvä saamaan vauvaa, etten ansaitsisi olla äiti, mutta nyt se tapahtuu ja kaikella on tarkoituksensa, kuten sanotaan. Yhteisessä elämässäni Stuartin kanssa alkaa nyt uusi vaihe. Ikävöin kovasti perhettäni, varsinkin äitiä, Sini kyynelehtii alla olevalla videolla, jossa hän kertoo raskaudesta suomeksi ja englanniksi.
Sini uskoo kaiken järjestyvän, sillä molemmat haluavat pysyä yhdessä ja toivovat raskauden etenevän hyvin.

Kuva: Sini Ariellin kotisivu


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.