Tunnettu somevaikuttaja ja tubettaja Sita Salminen kilpailee tänä syksynä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Hänelle tanssitaitoja opettaa tanssinopettaja Aleksi Seppänen.

Kun Salmiselle muutamia kuukausia sitten soitettiin Tanssii tähtien kanssa -ohjelman castingista, ei nainen ollut uskoa korviaan.

– Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan osallistuminen on ollut harras toiveeni jo pitkään. Olen unelmoinut tästä monta vuotta, Salminen kertoo Metropolille.

– Silloin kun minulle soitettiin, oli oloni todella hämmentynyt. En aluksi uskonut, että se voisi olla totta. Tunnen suurta kiitollisuutta siitä, että saan olla mukana TTK:ssa.

Salminen kertoo, että rakkaus tanssiin on syntynyt hänellä jo lapsuudessa. Tämä selittää, miksi TTK on Salmiselle niin merkittävä asia.

– Teetätin juuri vanhoja vhs-kotivideoita ja olin yllättynyt nähdessäni, että kuinka paljon minua oli pienenä kuvattu tanssimassa. Olin vain 1-2-vuotias, kun tanssin ja lauloin Muumi-laulujen tahtiin.

– Kosketti ymmärtää, että kuinka vahvasti tanssi ja musiikki on ollut elämässäni läsnä jo aivan pienestä saakka. Siitäkin huolimatta, etten näistä tilanteista hirveästi muista, Salminen pohtii.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tulevalla TTK-kaudella Salminen aikoo kilpailla ennen kaikkea häntä omaa itseään vastaan.

– Olen sellainen ihminen, joka on aika ankara itselleen, ja järjestää omia pieniä kilpailuja.

– Työni puolesta koen kiinnostavaksi tarkkailla erilaisia lukuja esimerkiksi somesisällöissäni. Ne kertovat, että kuinka hyvin olen työni tehnyt. Se on myös eräänlaista kilpailua, Salminen tuumaa.

Lue myös:

Somevaikuttaja Sita Salminen jännittää TTK:n alkamista: ”Olen helposti liian ankara itselleni”

Mikael Gabriel julkaisi kuuman yhteiskuvan TTK-treeneistä – jopa Triana-rakas syttyi: ”Seksikästä!”