Sofia Belórfin ja Stefan ”Stefu” Thermanin suhde ei näytä olevan enää mikään salaisuus.

Stefu erosi lapsensa äidistä Martina Aitolehdestä pääsiäisenä, kun Aitolehti ilmoitti asiasta Instagramissaan. Martina vahvisti Iltalehdelle, että eron syynä oli ollut kolmas pyörä nimeltä Sofia Belórf.

Niko Ranta-aho sai kuulla Stefun ja Sofian vispilänkaupasta kiven sisään, jossa hän istuu tutkintavankeudessa Katsiska-vyyhdissä epäiltynä. Tämän jälkeen Sofia ja Niko erosivat, ja siitä lähtien Stefu ja Sofia ovat julkaisseet kilpaa yhteisiä hetkiään somessa.

Stefu julkaisi itsestään kuvan, jonka saateviestinä luki ”Bla Bla Bla”, viitaten ihmisten kommentteihin miehen yksityiselämästä. Hän kirjoitti kuvan kommentteihin myös olevansa rakastunut.

Sofia puolestaan julisti Instagram-tarinassaan Stefun olevan hänen sielunkumppaninsa.

— Oikea sielunkumppani ei ole se, jonka kanssa haluat tehdä vain siistejä juttuja. Oikea sielunkumppani on se, joka tekee tavallisista päivistä hauskoja. Jotkut ihmiset tekevät isoja suunnitelmia rakkaansa kanssa, unohda se. Etsi joku, jonka kanssa voit lähteä ruokaostoksille ja teillä on hauskaa. Etsi joku, joka saa sinut odottamaan maanantaina heräämistä.

Lue lisää:
Seiska: Sofia Belórf haistatteli Niko Ranta-ahon isälle häädön jälkeen – Sofia kieltää jälleen!

Seiska kertoo Sofia Belórfin seonneen täysin – aneli itkien lisäaikaa muuttoon! Sofia kommentoi: ”Täysin keksitty”