Fitnesstähti ja somevaikuttaja Sofia Belórf kertoo tuoreessa videoblogissaan, ettei hän ole poikkeusaikana ikävöinyt Suomen yöelämää.

Belórf avautuu videollaan siitä, kuinka julkisuuden henkilönä yökerhoissa oleminen saattaa toisinaan aiheuttaa epämukavia tilanteita.

– Oikeastaan milloin minä olen ollut eniten esillä, niin tämä koko aika on ollut korona-aikaa, Belórf toteaa viitaten viimeisen vuoden aikana nousseisiin mediakohuihin.

– Että en osaa edes kuvitella millaista olisi ollut jossain yökerhossa näinä aikoina, hän jatkaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Belórfin mukaan yökerhoissa ihmiset tapaavat usein olla hyvin estottomia oman käyttäytymisensä suhteen ja päästellä suustaan varsinaisia sammakoita.

– Jossain reissulla, esimerkiksi Levillä, olemme olleet alkuiltana karaokeravintolassa, niin kyllähän sen huomaa, että ihmiset ovat humalassa aika suoria.

Belórfilla ei onneksi itsellään ole baareissa lähestyvistä ihmisistä erityisen huonoja kokemuksia, ja monet haluavatkin ainoastaan ottaa kuvia hänen kanssaan tai ihan vain jutella.

– Ei ole kyllä ikinä kukaan sanonut minulle mitään rumaa tai tullut mitään haastamaan, että ne on kyllä aina kivoja juttuja, Belórf sanoo.

– Ihmiset tulevat kertomaan positiivisia kommentteja ja positiivista palautetta, nainen hymyilee.

Yksi asia saa kuitenkin Belórfinkin vihaiseksi.

– Salakuvia ottaminen on se mikä nykyään ahdistaa, ja se on sitten mennyt vähän sellaiseksi, minkä takia ei kyllä kaipaa noihin ravintoloihin.

– Siellä ihmisillä lähtee estot. He kehtaavat ottaa niitä salakuvia, koska eivät ihmiset päivällä kehtaa, mutta yöllä he sitte humalassa ihan selkeästi ottavat kännykän esille ja kuvaavat videoita.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Erityisen kummallista salakuvaaminen on Belórfin mielestä siksi, että hänen baari-iltansa sujuvat usein hyvin rauhallisissa merkeissä.

– Se on niin hassua, kun minä en ole sellainen, että tanssisin tai tekisin mitään, vaan se on sitä, että he kuvaavat kun minä istun, Belórf ihmettelee.

– Niin kun että: miksi sinä kuvaat, kun minä en edes tee mitään? hän naurahtaa.

– Ehkä siitä on tullut juttu, että kuvataan ja lähetetään lehteen, nainen pohtii.

Katso Belórfin tuore videoblogi täällä.

Lue myös:

Martina Aitolehden video ravintolaillasta kuohuttaa somessa: ”Raivostuttavaa nähdä tämmöistä välinpitämättömyyttä”

Sara Sieppi poseeraa viettelevän seksikkäänä vetoketju auki ja stringejä vilautellen

Ellen Jokikunnas julkaisi harvinaisen yhteiskuvan miehensä kanssa: ”Olimme tietämättöminä, että meidät oli hyväksytty adoptiojonoon”