Sofia Belórfia kiusattiin rajusti jo ala-asteella: ”Kuviani revittiin ja naamani päälle piirrettiin kuvioita”

Fitness-kaunotar ja somevaikuttaja Sofia Belórf avautuu Metropolille pitämässä videoblogissaan kokemastaan kiusaamisesta. Hän varttui lapsuutensa Ylivieskassa, missä hän koki kiusaamista sukujuuriensa ja mallitaustansa takia.

– Meidän perhe oli yksi ainoita ulkomaalaistaustaisia perheitä. Tietysti heti, kun erottui joukosta, joutui koulussa silmätikuksi. Minä ja pikkuveljeni jouduimme kokemaan aika paljon ulkonäköön kohdistuvaa kiusaamista, Sofia avautuu blogissaan.

Kiusaaminen ei ollut koskaan Sofian tai hänen pikkuveljensä kohdalla fyysistä.

– Meille ei koskaan tehty mitään fyysistä väkivaltaa. Henkinen väkivalta oli aika karua. Jossain vaiheessa minua jännitti mennä aamuisin kouluun.

– Olemme olleet vahvoja pikkuveljeni kanssa, joten emme jääneet koulusta pois tai ruvenneet oireilemaan. Meillä oli kuitenkin pieniä romahtamisia. Muistan, että tulin kotiin ja mietin, miksi minua kiusataan, Sofia sanoo.

Tilanne paheni, kun Sofia alkoi tehdä mallintöitä ja hänet valittiin valtakunnallisen koulukuvaustoimiston malliksi ala-asteikäisenä.

– Kun minun kuvalla varustetut koulukuvaustoimiston julisteet saapuivat koulun seinälle, siitä riemu repesi. Koululaiset repivät julisteita ja piirtelivät naamani päälle kaiken maailman kuvioita. Koin tuolloin, että minussa oli jotain vikana, mutta nyt tajuan, että kiusaajat olivat kateellisia, koska sain huomiota.

Katso videoblogi täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.