Seurapiirijulkkis ja somevaikuttaja Sofia Belórf matkustaa Sofian salaisuudet -sarjassa lomalle Monacoon, missä hän tapaa entisen miesystävänsä, kiinteistösijoittajana työskentelevän Luken. Sofia paljastaa ohjelmassa pariskunnan suhteen päättyneen neljä vuotta sitten. He seurustelivat ennen kuin Sofia ajautui suhteeseen Niko Ranta-ahon kanssa.

– Me ollaan täällä nyt yhtä aikaa, ja hän sääti vähän, että on todellakin yhtä aikaa minun kanssani täällä. Hän halusi viedä minut heti lounaalle. Mua vähän jännittää, sillä emme ole nähneet neljään vuoteen. En myöskään tiedä, mitä hän haluaa. En osaa sanoa, haluaako hän nähdä vanhaa tuttuaan vai onko nämä hänen mielestä treffit. Mä pidän ainoastaan hauskaa, Sofia pohtii ennen Luken tapaamista.

Sofia kertoo Luken järjestäneen aikoinaan näyttävän show´n, kun pyysi häntä tyttöystäväkseen.

– Me olimme syömässä ystäväporukalla, kun yllättäen pöytämme ympärille tuli kaikki ravintolan tarjoilijat, ja hän pyysi minua nousemaan vähän niin kuin kuningastuoliin istumaan. Tarjoilijat nostivat minut ylös ja minulle annettiin iso samppanjapullo. Hänellä oli kyltti, jossa luki, että ”tuletko tyttöystäväkseni?”. Se oli aika näyttävä ja olimme siinä vaiheessa jo tapailleet muutaman kuukauden ja koin olevani hänen tyttöystävä, joten eihän siitä voinut kieltäytyä, Sofia paljastaa.

Sarjassa nähdään, kun hermostuneen oloinen Sofia tapaa Luken luksushotellin edustalla. Luke intoutuu jopa pussaamaan Sofiaa poskelle, kun he tapaavat vuosien tauon jälkeen.

– Ennen kuin mä näin hänet, niin olin hermoraunio, enkä tiedä minkä takia. Minua stressasi se, millaisen fiiliksellä hän on. Minusta tuntui, että hän oli odottanut tapaamistamme enemmän kuin minä. Kun hän tuli rauhallisena ja itsevarmana itsenään, myös minulta lähti kaikki jännitykset, Sofia kertoo.

Sofia tapasi ex-miehensä Luken Monacossa. Kuva: Discovery+

Lounaalla Sofia ja Luke muistelevat suhteen päättymistä ja puheeksi nousee myös Sofian suhteet Niko Ranta-ahon ja Stefan Thermanin kanssa.

– Kun välimme katkesivat, lensit Marbellaan tai johonkin, Luke aloittaa.

– Niin tein ja lopulta muutin sinne asumaan, Sofia kertoo.

– Muutit melkein viikon päästä, Luke jatkaa.

– Melkein. Se kävi melko nopeasti. En ole ikinä ollut niin sponttaani, Sofia kertoo.

Sofia kertoo Lukelle suhteensa päättyneen ikävissä merkeissä, kun hänelle selvisi Nikon ”sivubisnekset” huumeiden parissa.

– En nähnyt mitään. En nähnyt mitään varoitusmerkkejä. Sitten tapahtui pahoja asioita ja siinä se, Sofia kertoo.

Luke kertoo Sofialle, ettei hänellä ole ollut tyttöystäviä sen jälkeen, kun heidän suhteensa päättyi neljä vuotta sitten.

– Ei minulla ole ollut yhtäkään. Minusta olet ollut aina upea tyttö, Luke toteaa Sofialle.

– Tiedän, että välirikkomme johtui minun virheistäni, Luke jatkaa.

– En olisi koskaan alkanut jutella muiden kanssa, ellet olisi ruvennut oudoksi. Olimme jo eronneet, kun tapasin sen toisen miehen (Nikon). Emme olleet silloin enää puheväleissä, Sofia myöntää.

Luken yllättävä ehdotus saa Sofian hämmentymään.

– Sinulla on ollut kaksi parisuhdetta ja olet kiertänyt täyden ympyrän. Nyt muutat Monacoon minun kanssani, Luke toteaa.

– Oliko tuo kosinta? Sofia kysyy Lukelta.

– Mikä ettei, Luke vastaa.

– Minun pitää harkita. En ole näin sponttaani, Sofia jatkaa.

Lue myös:

Sofia Belórf paljastaa ruokailutottumuksiinsa liittyvän heikkouden – yhtä herkkua ei pysty vastustamaan: ”Minun kompastuskiveni”

Sofia Belórf nauttii elämästä Dubaissa: ”Täällä kukaan ei tunnista minua, eikä minun tarvitse pelätä paparazzeja”

Sofia Belórf avautuu luksuselämästään Dubaissa: ”Dinnerillä käyntiin menee helposti tuhat euroa”