Somevaikuttajana ja fitnesstähtenä tunnetuksi tullut Sofia Belórf puhuu avoimesti omista kulutustottumuksistaan uusimmassa videoblogissaan.

Belórf paljastaa olleensa aikaisemmin erittäin aktiivinen shoppailija, joka nautti siitä, että hänen vaatekaappinsa pursusivat yltäkylläisesti erilaisia vaatteita ja asusteita.

Nykyään Belórf saa kuitenkin omien sanojensa mukaan mielenrauhaa siitä, ettei hänellä ole enää valtavia vaatevuoria kotonaan.

– Minulla ei ole mitään kuukausibudjettia shoppailuun, mutta yritän koko ajan vähemmän ja vähemmän ostaa sellaista ”kertakäyttövaatetta”, Belórf toteaa videollaan.

– Yritän panostaa klassisiin, laadukkaampiin vaatteisiin ja asusteisiin, joiden arvo pysyy tai jopa nousee, hän lisää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Belórf kertoo saavansa työnsä kautta jatkuvasti uusia vaatteita, mutta ei aina ota kaikkea vastaan.

– Mitä enemmän olen alkanut tekemään somessa kaupallisia yhteistöitä, niin totta kai tuntuu hullulta ostaa vaatteita, kun saan niitä niin paljon, jos vain haluan.

– En enää edes halua ilmaiseksi ottaa yhteistöinä vaatteita, ellen minä varmasti käytä niitä. Eli mielestäni minä menen koko ajan parempaan ja parempaan suuntaan sen suhteen, että en enää ostele ihan mitä sattuu ja ihan hetken mielijohteesta.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Muotia rakastava Belórf myöntää kuitenkin käyttäneensä suuria summia rahaa yksittäisiin vaatteisiin, ja hän panostaa edelleen mielellään esimerkiksi laadukkaaseen talvitakkiin.

– Minun talvitakkini tänä vuonna oli todella kallis, mutta se on ajaton ja ikuinen. En tule varmasti koskaan luopumaan siitä, hän toteaa.

– Mielummin minä ostan sitten sen (takin), vaikka se on järkyttävän kallis, kuin että ostaisin joka vuosi sellaisia vähän halvempia ja sitten ne vain täyttyy ne minun kaappini.

– Jos on designeria ja jos on hyvä laatu, niin kyl minä siihen voin laittaa rahaa, Belórf summaa.

Katso Sofia Belórfin blogivideo täällä.

Lue myös:

Sofia Belórfin alaston kylpykuva oli liikaa – Instagram poisti julkaisun: ”Nyt oon kaiken nähnyt…”

Seiska: Stefan Thermanin ulosottovelka kasvaa – jätti Sofia Belórfin kylpylähemmottelut maksamatta

Blogi: Sofia Belórfilta suora tylytys häneen ja Stefan Thermaniin kohdistuneista mediakohuista – ”Olin pettynyt”