Tunnettu somevaikuttaja ja tv-kasvo Sofia Belórf on viettänyt joulun jälkeen hiljaiseloa Instagramissa. Tällä viikolla Belórf kuitenkin palasi seuraajiensa pariin poikkeuksellisen rehellisillä postauksilla.

Belórf julkaisi Instagramin Feed-osioon peräti kymmenen kuvaa ja videota, jotka hän on napannut kuluneen viikon aikana.

Kuvamateriaaliin Belórf on ikuistanut paloja luksuselämästään. Hän on kuvannut muun muassa ravintolaillallisiaan, juhla-asujaan, ökykorujaan ja muita kalliita asusteitaan.

– Moi, vuoden 2023 ensimmäinen viikko. Olen nautiskellut elämästä ja lomasta offline, ja se on ollut (sydän, sydän), Belórf kirjoittaa päivityksensä ohessa englanniksi.

– Tässä muutamia juhlallisia hetkiä lomapäiviltäni (voi kun voisikin lisätä tähän enemmän kuin kymmenen kuvaa). Muut muistot pidän itselläni, hän kiteyttää.

Näet julkaisun alta tai täältä. Pääset katsomaan lisää kuvia ja videoita napauttamalla postauksen oikealla puolella näkyvää nuolta.

Instagramin 24 tuntia näkyvissä Stories-julkaisuissa Belórf kertoi tällä viikolla aikovansa aloittaa pikadieetin.

– Vielä elossa ja lomatunnelmissakin vielä muutaman päivän, Belórf tokaisi nyt jo poistuneissa Stories-päivityksissään.

– Olen syönyt niin paljon uskomattomia kotiruokia, että minun pitää tosissani aloittaa dieetti mahtuakseni muutaman viikon päästä gaalamekkooni, nainen paljasti.

Ilmeisesti Belórf on osallistumassa televisioalan Kultainen Venla -gaalaan, joka järjestetään 20. tammikuuta.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Seiska: Sofia Belórfin mysteerimiehen henkilöllisyys selvisi – ovat viihtyneet yhdessä jo kuukausia!

Stefan Therman pieksi jättituloillaan molemmat ex-puolisonsa – Martina Aitolehti tienasi muhkeasti, Sofia Belórfin tulot romahtivat huippuvuosista!