Seiska-lehti uutisoi hiljattain, että kohukaunotar Sofia Belórf on löytänyt rinnalleen uuden miehen. Kaksikko bongattiin hiljattain romanttisissa tunnelmissa tuhkolmalaisen luksushotellin Le Hilboun kattoterassilla. Lehti on julkaissut kuvan, jossa kaksikko vaihtaa kosteita pusuja.

Lehden mukaan Sofian mysteerimiehen henkilöllisyys on nyt paljastunut. Mies on suomalaissuvun miljoonaperijä. Sofia ja mies ovat viihtyneet toistensa seurassa kesästä lähtien.

Erosi toukokuussa kohuliikemiehestä

Sofian suhde kohuliikemies Stefan Thermanin kanssa päättyi eroon toukokuussa. Sofian muutettua pois pariskunnan yhteisestä asunnosta, Stefan sekosi täysin. Hän julkaisi Instagramissa videoita, joissa heitti kattohuoneistonsa ikkunasta Belórfin vaatteita ja matkalaukkuja kerrostalon sisäpihalle. Videoilla mies myös lateli solvauksia Belórfista, joka oli edellisenä päivänä jättänyt lopullisesti pariskunnan yhteisen kodin.

Tappelun jälkeen Therman pyysi toimintaansa anteeksi omalla Facebook-tilillään. 

– Haluaisin pyytää julkisesti karseaa käytöstäni anteeksi lähimmiltä, naapureilta ja etenkin Sofialta! Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttäytyä kuten olen tehnyt, Therman kirjoitti.

Viime kesänä esitetyn Sofian salaisuudet -sarjan toisella tuotantokauden jaksoissa Sofia paljasti tapailleensa pian eron jälkeen kanadalaista jääkiekkoilijaa, joka oli Suomessa MM-kisojen takia.

– Olemme vielä jonkin verran tekemisissä, mutta ei, ei, ei… Se oli vain sellainen hauska juttu, Sofia summasi hänen ja kanadalaiskiekkoilijan välejään ohjelmassa.

Lue myös:

Sofia Belórfin ystävyyssuhde läheisen missiystävän kanssa ajautui ongelmiin – ”Tämä on todella harvinaista, että epäilen ketään omasta lähipiiristäni”

Sofia Belórfin isä paljastaa tv:ssä uhanneensa Niko Ranta-ahoa – ”Sanoin, että mikäli hän ei pysy kaukana sinusta…”

Sofia Belórf paljastaa ruokailutottumuksiinsa liittyvän heikkouden – yhtä herkkua ei pysty vastustamaan: ”Minun kompastuskiveni”

Sofia Belórf nauttii elämästä Dubaissa: ”Täällä kukaan ei tunnista minua, eikä minun tarvitse pelätä paparazzeja”

Sofia Belórf avautuu luksuselämästään Dubaissa: ”Dinnerillä käyntiin menee helposti tuhat euroa”