Fitness-tähtenä tunnetuksi tullut Sofia Belórf paljastaa Metropolin Instagram Live -videolla, että häntä on kerran pyydetty poseeraamaan Yhdysvaltojen Playboy-lehdelle.

Videolla Belórf vastaa seuraajiensa esittämiin kysymyksiin, joista yksi koskee alastonkuvia.

– Onko sinua koskaan kysytty alastonkuviin? eräs seuraaja tiedustelee.

– On tietysti kysytty alastonkuviin. Suomessa vähemmän, mutta ulkomailla on ja on sitä Playboytakin joskus silloin sata vuotta sitten minulle ehdoteltu, Belórf kertoo.

Yhdysvaltojen Playboy-lehdelle kuvaava suomalainen valokuvaaja oli Belórfin mukaan aikoinaan yrittänyt saada naista innostumaan kuvauksista. Belórf ei kuitenkaan idealle lämmennyt.

– Minä mietin aina aika tarkasti – uskokaa tai älkää – että mihin lähden mukaan. Että mihin suuntaan minut työni lähtevät menemään, ja että onko niistä varsinaista hyötyä minulle.

– Minua ei ole ikinä kiihottanut ajatus, että ”sulka hattuun”. Kyllä siitä olisi pitänyt olla jotain selkeetä hyötyä minulle, Belórf painottaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Omalla Instagram-tilillä jaetut bikinikuvat ovat Belórfin mielestä asia erikseen eikä niitä voida hänen mukaansa laskea alastonkuviksi.

– Miksi bikineissä ei voisi ottaa kuvaa, jos me olemme aikojen alusta asti olleet bikineissä uimarannalla? Miten kuva siitä hetkestä tekisi mitenkään pervon? hän pohtii avoimesti.

– Mutta en minä siltikään selfieitä lisäisi alusvaatteisillani, jos en ole alusvaatemalli tai tee kaupallista yhteistyötä jonkun alusvaatefirman kanssa.

Katso koko Metropolin Sofia Belórfin kanssa tekemä Instagram Live -video täällä.

Lue myös:

IL: Sofia Belórf kommentoi kirjahuijausta: ”Juristini hoitaa asiaa”

Diili-tähti Sointu Borg lataa arvostelijoilleen suorat sanat: ”Kyllä aitoudelle ja v*tut lokeroille!”

Wau! Tässäkö on Suomen kuumin äiti? – pyörittää vaateliikettä ja tytär on tuttu missikisoista!