Sometähti Sofia Belórf viettää parhaillaan aikaa Dubain lämmössä yhdessä kohuliikemies Stefan Thermanin kanssa, joka paljasti hiljattain ostaneensa kaupungista myös asunnon.

Kaunotar on julkaissut upeita kuvia luksusmatkalta ja saanut niihin ihailevia kommentteja. Kaikki eivät kuitenkaan ymmärrä matkustelua tiukkojen rajoitusten aikana ja myös maan ihmisoikeusasiat huolestuttavat monia.

Yhdistyneiden arabiemiirikuntien emiraatteja ja niistä varsinkin Dubaita on kritisoitu ihmisoikeuksien puutteesta. Viime aikoina otsikoihin on noussut uudelleen myös prinsessa Latifa Al Maktoumin kohtalo. BBC julkaisi asiasta Panorama-dokumentin, jonka mukaan Latifa olisi isänsä toimesta vankina Dubaissa sijaitsevassa huvilassa.

Sofian uusimman kuvan kommenttikenttään ilmestyikin useita huolestuneita ja jopa vihaisia kannanottoja.

– Onkohan Latifalla, maan oikealla prinsessalla yhtä hienot ja vapaat oltavat, kuin Sofialla. Tuskin. Elää vankeudessa isänsä toimesta.

– Ikävä miten hirveän epätasa-arvoinen paikka tuo on, suomalainen kiusaaminen on sikäläiseen verrattuna aika vaatimatonta. Tilaisuuden tullen puhukaa siellä Latifan puolesta ja käyttäkää potentiaalit mahdollisuudet vaikuttaa siihen, että hänen isä, Dubain sheikki, päästää tyttärensä kotityrmästä vapaaksi.

– On yleisesti tiedossa, että Dubaissa rikotaan ihmisoikeuksia ja aivan erityisesti naisten asema Dubaissa on sitä alinta kastia. Maassa, mihin rikkaat etuoikeutetut länsimaalaiset naiset (ja miehet) menevät ilman minkäänlaista tunnontuskaa tekemään bisnestä eli rahoittamaan ja ylläpitämään epäoikeudenmukaisuutta tiedostamatta, että juuri tuo bisneksenteko Dubaissa vahvistaa vanhaa systeemia ja hyödyttää vain ja ainoastaan miesten johtamaa yksinvaltaa Dubaissa.

– Dubain prinsessa (Sofia Belorf, muistuttaa ulkonäöltään sinua) on tällä hetkellä isänsä panttivankina omassa kotimaassaan. Hei haloo miettikää, millaiseen maahan oikein viette rahanne? Moraalitonta!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Jättiyllätys! Stefan Therman teki satojen tuhansien eurojen hankinnan Dubaista – somejulkaisuissa mukana myös Sofia Belórf!

Sofia Belórf julkaisi kuumia bikinikuvia Dubaista – fanit innoissaan: ”Hitto, miten upea nainen!”