Entinen fitness-tähti ja somevaikuttaja Sofia Belórf on matkustanut Sofian salaisuudet -sarjan tuoreimmassa jaksossa Marokkoon tapaamaan isäänsä, jonka kanssa ei ole ollut missään tekemisissä 15 vuoteen. Sofialle tulee suurena yllätyksenä, että isä on tietoinen hänen elämästään, sillä hän on seurannut jo pitkään hänestä kirjoitettuja lehtijuttuja.

– Klikkaan auki kaikki uutiset sinusta, isä kertoo tyttärelleen.

Isä nostaa esille Sofian päättyneen suhteen Katiska-vyyhdistä tuomitun Niko Ranta-ahon kanssa. Hän kertoo olevansa tietoinen Nikon saamasta vankilatuomiosta. Samalla hän paljastaa olleensa yhteydessä Nikoon.

– Lähetin hänelle videoviestin. Tähtäsin aseella. Sanoin, että mikäli hän ei pysy kaukana sinusta, niin tapan hänet sänkyyn, isä kertoo tyttärelleen.

Isän ja Nikon yhteydenpito tulee Sofialle täytenä yllätyksenä.

– En todellakaan tiennyt tästä asiasta. En edes tiennyt, että isäni on seurannut noin tarkkaan mun asioita, Sofia toteaa.

Isä toivoo, ettei Sofia ole enää missään tekemisissä Nikon kanssa. Sofia rauhoittelee isäänsä ja kertoo, ettei ole ollut missään yhteydessä Nikoon.

– Niko suuttui, koska jätin hänet, kun hän oli vankilassa. Hän suuttui tosi pahasti, mutta nyt kaikki on hyvin, Sofia toteaa.

Lue myös:

Sofia Belórf paljastaa ruokailutottumuksiinsa liittyvän heikkouden – yhtä herkkua ei pysty vastustamaan: ”Minun kompastuskiveni”

Sofia Belórf nauttii elämästä Dubaissa: ”Täällä kukaan ei tunnista minua, eikä minun tarvitse pelätä paparazzeja”

Sofia Belórf avautuu luksuselämästään Dubaissa: ”Dinnerillä käyntiin menee helposti tuhat euroa”