Sohvaperunat-sarjasta tuttu Juhani Koskinen kertoo uudessa Fit-lehdessä sairastamastaan masennuksesta. Koskinen on puhunut masennuksestaan aiemminkin julkisesti ja hän toivoo, että siitä olisi apua myös muille sairauden kanssa painiville ihmisille.

Koskinen on myös julkaissut Instagram-tilillään päivityksen aiheeseen liittyen. Hän kertoo viimeisimmän haastattelun olleen vapauttava ja puhdistava kokemus ja muistuttaa seuraajiaan siitä, ettei mielen sairauksia pitäisi vähätellä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

– Mielen sairaudet ovat sairauksia siinä kuin kaikki muutkin – valitettavan yleisiä, mutta eivät missään nimessä häpeällisiä, Koskinen kirjoittaa.

Hän kertoo myös voivansa itse tätä nykyä jo paremmin.

– Nykyään voin paremmin kuin koskaan ja olen erittäin kiitollinen siitä. Aurinko nousee huomennakin, vaikkei siltä aina tuntuisi, hän toteaa.

Juhani kehottaa seuraajiaan myös kysymään kanssaihmisiltä säännöllisesti, että mitä näille kuuluu.

Hän paljastaa Instagram-tilillään ottaneensa myös hiljattain uuden tatuoinnin peukaloonsa, jossa lukee nyt ”Hengitä”.

– Otin tällä viikolla tosi pienen, mutta itselleni yhden tärkeimmistä tatuoinneista, Juhani kertoo ja paljastaa kärsineensä viime vuosina esiintymisjännityksestä.

– Oon aina voittanut sen jännityksen ja ahdistuksen, viimeistään jälkeenpäin on lähes poikkeuksetta hyvä olo. Mut halusin nyt kuitenkin ikuistaa itseeni tällaisen voimasanan, joka on helposti nähtävissä ja muistuttaa mua aina, et hyvin se menee, mies summaa.

Jos kuva ei näy selaimellasi, voit katsoa sen myös täältä.

Juhani seurustelee juontaja Veronica Verhon kanssa. Pariskunta oli pitkään vain ystäviä keskenään, kunnes rakkaus roihahti viime keväänä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa kuvan myös täältä.

Lue myös:

Katso kuvat! Juhani Koskinen vaihtoi radikaalisti tyyliään – seuraajat ihastelevat: ”Jumalauta nyt on rohkee veto!”

Sukulaiset innostuivat Veronica Verhon uudesta parisuhteesta Juhani Koskisen kanssa: ”Mummo taputtaa käsiä yhteen!”

Veronica Verho poseerasi hääkuvassa Juhani-rakkaan kanssa – some sekosi täysin!