Vuosi 2021 on ollut yrittäjä Sointu Borgille suurten muutosten aikaa. Borg voitti keväällä esitetyn, huippusuositun Diili-ohjelman, minkä jälkeen hänen nimensä nousi koko Suomen tietoisuuteen.

Voittonsa jälkeen Borg on painanut pitkää päivää yrittäjänä ja solminut lukuisia yhteistöitä eri firmojen ja toimijoiden kanssa. Borg on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa, jossa hän on puhunut paljon kiireestään ja siitä, kuinka hektinen elämänvaihe hänellä on meneillään juuri nyt.

Tällä viikolla Borg on vihdoin päässyt rentoutumaan antaumuksella. Hän kertoo omalla Instagram-tilillään matkustaneensa Unkarin Budapestiin yhdessä miesystävänsä Tomi Solosen kanssa.

– Tää tuleva viikko on ollu mun tän vuoden henkireikä. Oon vapusta asti painanu sata lasissa ja myönnettäköön, että tehny jopa liikaa töitä, mikä on tuntunu pääkopassa ja kropassa. Se, että ei viikkoon tarvi purkaa sähköpostia, on jumalauta paratiisin esiaste, Borg kirjoittaa Instagramissa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Borg tunnustaa, ettei hän ole tänä vuonna onnistunut olemaan kovin hyvä kumppani.
⁣⁣
– Halusin viedä ennen kaikkee Tomin minilomalle, koska en oo ollu ehkä se paras avovaimo tänä vuonna. Oon ollu ajoittain jäätävän paineen ja stressin alla ja sen takia pinna on ollu aika ajoin kireenä. Läppäri on ollu auki 24/7. En oo ollu läsnä. En oo myöskään oikeen osannu puhua mistään muusta, kun töistä, hän kuvailee.

Borgin mukaan hänen elämässään ei ole viime aikoina ollut paljoa muuta kuin töitä.

– Oma universumi on ollu pelkkää työprojektien täytteistä höttöö. Minä ja työ. Kasvaneet tavoitteet. Missä kohtaa iskee vauhtisokeus? Vitun hyvä kysymys.

Nainen sanoo, että kasvavaan suosioon on ollut vaikea totutella. Hänen mielestään on outoa, että vuosi sitten hänen elämässään ”ei ollut mitään” ja nyt yhtäkkiä hänelle pursuaa mahdollisuuksia ”ovista ja ikkunoista”.

– Se kontrasti on ollu absurdi. Sellanen kokemus on myös mielelle raskas. Oon helvetin kiitollinen, siitä ei oo kysymys. Aivot tulee vaan perässä välillä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ensi vuonna Borg aikoo jatkaa töiden tekemistä suurella intohimolla, mutta hän pyrkii parantamaan ajankäyttöään ja tehostaa tekemistään.

⁣⁣-En tiedä teidän uuden vuoden lupauksista, mutta itelleni lupaan raivata ens vuonna enemmän aikaa. Haluun urheilla ja haluun lukee joka päivä hesarin. Haluan, että mulla on paukkuja tehä joka viikko viikkosiivous.⁣⁣ Haluan nukkua krapulasunnuntait ilman morkkista siitä, että en oo just sillon tehokas, Borg painottaa.
⁣⁣
– Se onni ja hallinnan tunne tulee elämässä hyvin pienistä ja yksinkertasista asioista. Siitä että saa kuunnella äänikirjaa ja pitää vessaharjaa kädessä, hän täsmentää.

– Tällä viikolla en haluu suunnitella mitään. Haluun vaan olla.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Sointu Borg kyllästyi täyttämään muiden tarpeita – lataa suorat sanat julkisesti: ”V***ttaa ihmiset, jotka eivät tajua sitä”

Anna: Sointu Borg ja Tomi-rakas joutuivat ensitreffeillään kiusalliseen tilanteeseen – ”Otimme suomalaiset metodit käyttöön”