Tuoreen Diili-kauden voittaja Sointu Borg myöntää, että kuluneet viikot ovat olleet todellinen näytön paikka hänen ja hänen puolisonsa, räppäri Tomi Solosen parisuhteelle.

Diilin voitto on pitänyt Borgin hyvin kiireisenä viime aikoina, eikä hänellä ole aina ollut riittävästi resursseja huolehtia suhteesta, tai sen toisesta osapuolesta.

– Pitkien työpäivien jälkeen olen ollut niin väsynyt, etten ole välttämättä pystynyt olemaan tarpeeksi läsnä kumppanilleni, Borg kuvailee Metropolille.

– Tomi puolestaan on huolehtinut paljon minusta. Hän on esimerkiksi aina hakenut minut töistä ja tehnyt ruoan valmiiksi, hän jatkaa hymyillen.

Borg tiedostaa, että vaikka hänellä onkin nyt kiireitä, on kuitenkin tärkeää, että hän löytää aikaa myös parisuhteelle.

– Ei saa olla liian itsekäs. Kun on niin syvällä omissa jutuissa, saattaa äkkiä huomata, että unohtaa kysyä toisen kuulumisia, Borg toteaa.

– Siksi olemme tehneet nyt sellaisen järjestelyn, että sunnuntaisin on Tomin päivä. Silloin minä olen enemmän läsnä ja keitän kahvit ja yritän ikään kuin antaa kaiken takaisin, nainen kertoo.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Pariskunnalla on takanaan jo useita yhteisiä vuosia, joten Borg suhtautuu luottavaisin mielin tulevaan.

– Meidän suhteemme on vankalla pohjalla, joten meillä on kaikki hyvin. Mutta jos se olisi ollut lähtökohtaisesti huonolla tolalla, niin kyllä se olisi päättynyt, hän avautuu.

– Sinänsä en yhtään ihmettele, kun jotkut nuoret voittavat missikisoja ja eroavat, koska onhan sellainen aikamoista juhlimista ja haipakkaa.

– Me olemme kuitenkin bileemme jo vetäneet, ja meille riittää hyvin ihan vain toistemme läsnäolo, Borg kiteyttää.

Lue myös:

Diilistä tuttu Sointu Borg seurustelee suomalaisen räppärin kanssa – sai kuvauksissa tukea rakkaaltaan: ”Soitin itku kurkussa kotiin”

Yhteiskuva! Diili-tähti Sointu Borg ylistää räppärimiestään: ”Tätä piirrettä arvostan eniten”