Diili-kilpailija Sointu Borg julkaisi Instagram-tilillään harvinaisen yhteiskuvan avopuolisonsa räppäri Tomi Solosen kanssa ja avautuu siitä, miten tärkeää on kumppanin tuki ja kannustus.

– Kuvassa komeilee avomieheni Tomi. Ollaan oltu yhdessä abouttiarallaa neljä vuotta ja haluttaisiin siihen vielä 400 vuotta päälle, Sointu kirjoittaa.

Sointu on puhunut paljon siitä, miten tärkeää on antaa kumppanin loistaa ja paljastaakin miehensä kannustavan ja kehuvan häntä säännöllisesti.

– Se kumppanin tai lähipiirin usko ja tsemppi on monesti se tärkein tukipilari kaikessa tekemisessä. Voi kun olisin tajunnut tämän jo nuorena plikkana!⁣

Sointu muistuttaa myös, miten tärkeää on muistaa tukea ja kehua lähimmäistään, kun tämä kertoo haaveistaan ja ambitiostaan.

– Älä ikinä naura, vähättele tai lyttää. Nostakaa toisianne ylöspäin. Maailma on täynnä lyttääjiä sekä kriitikkoja ja monen ihmisen pahin kriitikko asuu valmiiksi siellä omien korvien välissä. Sen takia pahin kriitikko ei saisi olla se ihminen siellä kotona.

– Tomille soitin Diilissä pari kertaa, kun tuli itku väsymyksen sekä turhautumisen takia ja vastaus oli, että ”nyt sä näytät, mistä sut on tehty”. Tätä piirrettä arvostan ehkä eniten ikinä, Sointu kehuu miestään. ⁣

Jokainen ansaitsee Soinnun mielestä kumppanin, joka rakastaa toista virheineen ja kannustaa kasvamaan ja kehittymään ihmisenä.

– Jos se toinen puolisko jatkuvasti aliarvioi, naljailee, vittuilee ja vetää sua alaspäin, niin suosittelen laittamaan vaihtoon!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Diili-tähti Sointu Borgillle fanituksen kohteena oleminen tuntuu oudolta – paljastaa puhuneensa asiasta terapiassa

Sointu Borg meinasi jättää Diilin välistä – ei uskonut pärjäävänsä kisassa: ”He ovat niin he*vetin taitavia”