Artisti Tuuli ja hänen hyvä ystävänsä sometähti Mikael Renwall kunnioittivat Suomen itsenäisyyspäivää julkaisemalla yhteiskuvia Instagram-tileillään. Ystävykset ovat pukeutuneet kuvissa kauniisiin sinisävyisiin mekkoihin.

Mikael toivottaa omassa julkaisussaan hyvää itsenäisyyspäivää ja kirjoittaa kauniisti nykyajan suvaitsevasta Suomesta.

– Kyllä se vaan on ihan älyttömän suuri etuoikeus saada elää näin hienossa maassa, jossa kaikilla on oikeus olla ja elää just niin kun itsestä hyvältä tuntuu.

Komistus kiittää myös Suomen sotaveteraaneja uhrauksista.

– Kiitos sotaveteraaneille valtavan suurista uhrauksista tämän maan puolesta. Ilman niitä meillä ei todennäköisesti olisi näin kaunista maata pidettävänä hyvänä. Suomi, olet kovin rakas!

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mikael julkaisi jo reilu kuukausi sitten ensimmäisen kuvasarjan, jossa poseeraa Tuulin mekko päällään. Tuolloin hän otti julkaisullaan kantaa muun muassa miehisyytensä kommentointiin.

– Olen aina kokenut, että paras mahdollinen tapa toteuttaa itseään on olla just sellainen kuin on, pukeutua just silleen mikä itsestä tuntuu hyvältä ja rakastaa just niitä asioita, jotka luo onnellisuuden ja turvallisuuden tunnetta, Mikael kirjoitti aiemman julkaisun yhteydessä.

– Juhlamekko on lainattu Tuulilta. Se ei mennyt selästä kiinni, mutta halusin ihan huvin vuoksi kokeilla sitä päälle – eikä miehisyyteni tästä kärsinyt, tai varsinkaan sukupuoleni miksikään muuttunut.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Laulaja Tuuli järkyttyi asiattomista viesteistä: ”Neitsyydestä avautuminen antaa ihmisille alustan hyökätä”

Artisti Tuulin mukaan neitsyys ja seksikkäät kuvat eivät liity toisiinsa: ”Ja tässä vielä mun tissit, koska mä voin”