Sunnuntai-iltana Nelosella nähdyssä Farmi Suomi -ohjelmassa nähtiin kaksintaistelu somevaikuttaja-laulaja Tuuli Oikarinen ja vuoden 2019 Miss Suomen Anni Harjunpään välillä. Tuuli kertoo saaneensa paniikkikohtauksen, kun kuuli Annin haastaneen hänet kaksintaisteluun.

– Vaikka osasinkin odottaa mun haastamista, niin se silti tuossa pöydässä iski tavalla, jota en ajatellut. Nimeämisen jälkeen mulle tuli pieni paniikkikohtaus ja musta tuntuu, että se johtuu siitä, että on niin ankara itselleen. Tulee vaadittua itseltään aika paljon, välillä liikaa, Tuuli kertoi sunnuntai-iltana nähdyssä jaksossa.

Tuuli hävisi kaksintaistelun Annille, minkä seurauksena hän joutui poistumaan Farmilta. Tuuli osallistuu parhaillaan Selviytyjät Suomi -sarjan kuvauksiin, mutta hänen Instagram-tilillä on julkaistu ajastettu päivitys, jossa hän purkaa tuntemuksiaan.

Haluun vähän avata mun fiiliksiä tästä jaksosta, koska niinku varmaan monet huomas, mä sain (elämäni ensimmäisen) paniikkikohtauksen kun mut haastettiin kaksintaisteluun. Farmille lähtö kokonaisuudessaan oli mulle iso hyppäys uuteen ja paikassa, jossa ollaan täysin eritystyksissä ulkomaailmasta ilman läheisiä ja puhelinta, ei oo ihme että tunteet on pinnassa. Mä otin ton kisan aika tosissaan ja siellä kuplassa konkretisoitu vielä vahvempana ajatus siitä että tässä on nyt koko elämästä kyse (vaikka tosiasiassa se on vaan tv-ohjelma), Tuuli kirjoittaa Instagram-tililleen.

Lue myös:

IS: Laulajatähti Tuuli paljastaa asian, joka häntä jännittää Farmi-ohjelman alkamisessa: ”Valehtelisin, jos sanoisin ettei minua pelota”

Wau! Artisti Tuuli poseeraa rohkeasti yläosattomissa: ”Jumalatar!”

Sinisistä hiuksista ja kulmakarvoista tuttu Tuuli uudisti ulkonäkönsä totaalisesti – ”Tuuli 2.0”