Somevaikuttaja Aino Rossi ja hänen miehensä toimitusjohtajana työskentelevä Samuel Rossi ovat eronneet. Pariskunta kertoi suhteen päättymisestä Instagramin Stories-osiossa.

– Meitä ahdistaa, että joudumme jakamaan henkilökohtaista elämää tänne. Koska olemme laittaneet elämämme someen, niin meidän on pakko infota myös näistä ikävistä asioista. Olemme eronneet kuusi päivää sitten. Tämä ei ole nopea ja hätiköity päätös, vaan olemme tehneet päätöstä kolme kuukautta, pariskunta kertoo videolla.

Aino ja Samuel ovat olleet yhdessä 14 vuotta. Naimisiin he menivät vuonna 2018.

– Edelleen rakastamme toisiamme ja tulemme aina rakastamaan toisiamme ystävinä. Nyt pystytään avamaan sydämet toisiin mahdollisuuksiin ja ihmisiin. Meillä kummallakaan ei ole pahoja fiiliksiä puolin eikä toisin. Eikä ole muita parisuhteita, joita lähetään etsimään, pari jatkaa.

– Tämä oli vaikea päätös, koska tiesimme, että tämä on ainoa ja oikea päätös. Kun me tehtiin tämä ratkaisu, niin meillä on ollut pelottavan hauskaa viimeiset kolme päivää. Tämä olisi pitänyt tehdä vuosia aikaisemmin, mutta hyvä kun ei tehty, niin saimme ihanan lapsen.

Erosta huolimatta Samuel ja Aino ovat päättäneet jäädä asumaan saman katon alle.

– Meistä tulee kämppiksiä. Tulemme asumaan yhdessä, sillä Samuelille on oma huone asunnossamme, Aino toteaa.

Lue myös:

Uhkea Aino Rossi tahkoaa tuntuvat tienestit somesta: ”Hinnastoni lähtee 1000 eurosta”