Fitness-lavoiltakin tuttu somevaikuttaja Sonja Aiello vuodattaa kyyneliä perjantaina julkaisemallaan YouTube-videolla. Hän myöntää, ettei viime päivät ole olleet helpoimmasta päästä.

– Miten mä edes sanoisin tämän? En mä pysty kuvailemaan mun fiiliksiä. Saanko mä edes tuntea näin? Sonja toteaa videolla ja puhkeaa lohduttomaan itkuun.

Hän haluaa kuitenkin tiivistää viime päivien ja viikkojen tunnelmat seuraajilleen.

– Tämä on mulle aika iso haaste kuvata my day -videota, kun mulla on paska fiilis. Mun on aika vaikea tehdä sisältöä, kun fiilis on paska. Mä haluan kuitenkin normalisoida ja näyttää tätä puolta itsestäni. Mä en ole superihminen. En ole aina itsevarma. Mulla on myös epävarmuuksia, Sonja jatkaa.

Sonja toteaa, että hän on asettanut itselleen liian suuria paineita somen päivittämisen suhteen.

– Kun mua ei huvita päivittää, mietin, mitä ihmiset ajattelevat, hän toteaa.

– Välillä kadotan inspiraation omasta tekemisestä. Elämä ei ole pelkästään jee jeetä, mitä mäkin näytän omassa somessa. Mulla on jonkinlainen kriisi, koska haluan olla aito. Välillä mietin, että voinko mä olla niin aito. Jos olen, ymmärretäänkö mut väärin. Mulla on paineita, Sonja myöntää.

– Ehkä mun pitäisi jutella jonkun ammattilaisen kanssa, koska mulla ei ole itselläni näihin ratkaisuja.

Sonja kertoo, että on miettinyt myös muuttavansa hetkellisesti pois Suomesta.

– Olen miettinyt pidemmän aikaa, että haluaisin lähteä pidemmäksi aikaa pois Suomesta. Haluaisin mennä elämään sinne normaalia arkeani ja löytää itseni, Sonja toteaa.

Lue myös:

MTV: Ero räppäri Williamista oli Sonja Aiellolle raskas kokemus – suru pudotti painoa runsaasti: ”Olin kuin haamu”

Räppäri Williamista eronnut Sonja Aiello toipuu suhteen päättymisestä – ”On ollut ihan hirveitä päiviä”