Vuoden 2021 Uuden musiikin kilpailun (UMK) artistit julkistetaan ensi viikon keskiviikkona 13.1.

Ennen kilpailijoiden paljastamista UMK julkaisee virallisella Instagram-tilillään vihjeitä siitä, ketkä kisassa ovat mukana.

Ensimmäisen kilpailijan vihjeet ovat herättäneet runsaasti spekulaatiota sosiaalisessa mediassa ja monet ovat varmoja siitä, että kyseessä on Suomessa laajaa suosiota niittänyt poptähti Robin Packalen. Vihjeissä nimittäin kerrotaan artistin olevan turkulainen, ja että hän on tehnyt musiikkia sekä englanniksi että suomeksi.

Lisäksi paljastetaan, että artistin kisakappaletta ovat olleet mukana tekemässä kirjoittajat, jotka ovat tehneet musiikkia myös kansainvälisille tähdille Selena Gomezille ja G-Eazylle.

Näet julkaisun alta tai täällä.

Useista hiteistään tunnettu Robin Packalen on Ilta-Sanomien vuonna 2019 julkaiseman artikkelin mukaan aikaisemmin kieltäytynyt UMK:sta ja Suomen Euroviisuedustajan paikasta, mutta saattaa hyvin olla, että miehen mieli on vuosien saatossa muuttunut.

Näin uskovat ainakin lukuisat kommentoijat Instagramissa.

– On se Robin!!! Umk seuraa häntä, eräs tarkkasilmäinen käyttäjä huomauttaa.

– Robin, toinen kommentoi sydänsilmäemojin kera.

– Robin se voisi olla mutta, hän on itse sanonu monta kertaa että ei halua lähteä koko hommaan mukaan, mutta saa nähdä, Robin suosikkini, kolmas pohtii.

Lue myös:

Robin Packalen yläkroppa paljaana lateksihousuissa – tarjoili makupalan uudesta singlestä: ”No nyt on cool!”

HS: Robin Packalenin kansainvälinen ura vaikeuksissa – ”Ei siellä olla nyt kiinnostuneita”