Kohukaunotar Sofia Belórfin tähdittämän Sofian salaisuudet -ohjelman kaksi uusinta jaksoa julkaistiin torstaina (23.6.) Discovery+-palveluun. Tuoreissa jaksoissa nähdään tuttuun tapaan dramaattisia käänteitä muun muassa Belórfin ja hänen on-off-kumppaninsa Stefan Thermanin lomareissulta.

Ohjelmassa selviää Thermanin saaneen ajatuksen lomasta hyvin spontaanisti. Therman soittaa asiasta välittömästi Belórfille, joka on juuri vapautunut kuvauksista.

Puhelimessa kaksikko pohtii, pitäisikö heidän lähteä Leville vai Espanjan Marbellaan.

– Joka päivä sinulla vaihtuu nämä suunnitelmat, Belórf tuhahtaa puhelimeen.

Pariskunta päättää ottaa suunnan kohti Marbellaa.

– Hän on erittäin ex-tempore matkailujen suhteen, Belórf kuvailee kameralle.

Marbellan-loma saa heti Helsingin lentokentällä vauhdikkaan alun, kun Therman aiheuttaa ylimääräistä sähellystä. Mies on Belórfin mukaan täyttänyt väärin Espanjan terveyslomakkeen.

– Hän ei jaksa keskittyä, niin hän ruksii sieltä mitä sattuu. Tämä on jotenkin vähän tyypillistä, Belórf tokaisee kyllästyneen kuuloisena.

Myöhemmin Belórf kuvaa takaapäin Thermania, joka harppoo kovaa vauhtia kaukana hänen edessään.

– Siis maailman ärsyttävintä! nainen huudahtaa näreissään.

– Stefu hiihtää aina sata metriä minua edellä jossain, ja sitten hukkaan hänet.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Samassa jaksossa nähdään, kuinka Belórf käy visiitillä uudella kauneusklinikalla.

Belórf paljastaa pelänneensä aiemmin botoksin laittamista. Hän kertoo traumojen tulleen vuosia sitten, kun ainetta pistettiin hänen otsaansa.

– En saanut nostettua tätä toista kulmakarvaa jotenkin, ja toinen vielä liikkui. Olin ihan silleen ”apua, mitä tässä tapahtuu”! Belórf kertoo nauraen. 

– Tuntui, että kun nauroin, tuli ihan ihmeellisiä ilmeitä.

Asiantuntijan mukaan kokemukset ovat kuitenkin täysin normaaleja.

Belórf myöntää käyneensä kauneusoperaatioissa salaa, jotta ei joutuisi kuuntelemaan ihmisten ikäviä kommentteja. Tänä päivänä hän ei kuitenkaan enää häpeä operaatioitaan.

– Jos on jotain mikä häiritsee itseä, tai kasvonpiirteitä jotka luo epävarmuutta, niin totta kai jos niitä voi korjata että saa itselleen paremman fiiliksen, niin mielestäni se on ihan parasta, Belórf muotoilee jaksossa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Sofia Belórf lähettää ohjelmassaan suorat terveiset ex-ystävälleen Martina Aitolehdelle – ”Hänkään ei ole pyytänyt anteeksi sitä, että pahoinpiteli minut”

Sofia Belórfin ex-rakas Stefan Therman juhlisti syntymäpäiviään synkissä tunnelmissa – ”Elämäni p***in vuosi”