NHL-tähti Mikko Koivu, 36, haki Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa 4. helmikuuta yksin avioeroa Helena Koivusta, 33.

Helena myönsi toissa viikolla Seiskalle, että eron taustalla oli Mikon pettäminen, josta Helena oli tiennyt jo ainakin kahden vuoden ajan.

Jyväskyläläinen aikuisviihdetähti Cindy Sun kertoi viime viikolla Seiskalle viettäneensä intiimejä hetkiä kiekkotähden kanssa jo silloin, kun Mikko ja Helena seurustelivat.

Cindy kertoi tavanneensa Mikon ensimmäisen kerran vuonna 2011, jonka jälkeen he lähettelivät toisilleen satunnaisia viestejä ja Cindy kertoi Mikolle pornotyöstään, joka ei Cindyn mukaan Mikkoa haitannut. Vuonna 2013 pariskunta tapasi uudelleen intiimimmissä merkeissä.

Nyt Cindy on kertonut Seiskalle lisää vuoden 2013 tapahtumista. Cindyn mukaan Mikko kutsui hänet asuntoonsa turkulaisesta baarista muun seurueen kanssa, johon kuului myös Mikon silloinen tyttöystävä Helena. Cindy näki Helenan itkemässä asunnolla.

– Tunnistin Helenan juhlijoista, koska hänestä ja Mikosta liikkui julkisuudessa tuolloin jo suhdehuhuja. Eräässä vaiheessa iltaa Helena itki yhdessä nurkassa. Mikko talutti hänet ulko-ovelle ja poisti hänet juhlista. Sitten hän talutti minut makuuhuoneeseensa.

– Aika nopsaan siinä lähtivät sitten vaatteet pois. Hän ei ollut juurikaan humalassa, Cindy kertoi Seiskalle.

Lähde: Seiska

Kuvat: Wikimedia Commons, Instagram