Martina Aitolehti reagoi nopeasti ihmisten spekulaatioon siitä, onko hänen lapsensa isän, Stefan Thermanin, uusi puoliso Sofia Belórf jo esitelty tyttärelle Isabellalle.

Spekulaatio alkoi siitä, kun Sofia ja Stefan ovat viettäneet viime päivät Hangossa.

Isabella oli tullut Hankoon ratsastamaan ponillaan, josta Sofia oli kuvannut videota sisältä yhdessä Stefun kanssa.

Martina on oletettavasti tämän jälkeen saanut kasoittain viestejä siitä, että Sofia on kuvaillut hänen tyttärestään videota.

— Mun kanavat pursuaa teidän huolestuneita viestejä ja haluan selventää muutamaa asiaa.
Mun lapset on mun koko elämä ja kuten tiedätte, suojelen ja taistelen heidän puolesta aina, kirjoitti Martina.

— Eron myötä Isabella on ollut mun vastuulla lähes 100% ja hänen isän uuden puolison raskaista syytteistä johtuen, hänellä ei ole mitään lupaa olla lähelläkään tytärtäni. Isabella on tällä hetkellä Hangossa poninsa luona, mutta ei tämän kyseisen ihmisen lähellä. Koen äitinä että tämä on lapseni etujen mukaista tällä hetkellä. On pöyristyttävää ja todella epäkunnioittavaa ehdoista huolimatta kuvata lastani ja esittää jotain muuta mikä todellisuus on.

— Loppukoon siis huoli ja spekulaatio tähän postaukseen. Mä suojelen ja taistelen mun lasteni puolesta leijonaemon lailla, sen tiedätte. On myös sanomattakin selvää, että hyviin sosiaalisenmedian käytöstapoihin kuuluu ettei muita ihmisiä kuvata ilman lupaa, varsinkaan toisten lapsia.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.