Suomen menestyneimpiin bloggaajiin ja somevaikuttajiin lukeutuva Kira Kosonen kertoi hiljattain Instagram-tilillään hämmentävästä tapauksesta, jossa hän bongasi oman kuvansa toisen sometähden feedista.

Iranilainen somevaikuttaja Mahlagha Jaberi on julkaissut Instagram-tilillään Kososen kuvan, mutta muokannut itsensä Kososen tilalle.

Alkuperäisessä kuvassa Kosonen poseeraa valkoiseen lakanaan kääriytyneenä meksikolaisessa Azulik-hotellissa meren äärellä, upea auringonlasku takanaan. Kuvan on ottanut Kososen puoliso Petteri Lindbohm.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Alla näet Jaberin version kuvasta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

– On hullua, kuinka suuret somevaikuttajat kuten Mahlagha Jaberi voivat käyttää jonkun muun sisältöä tällä tavalla. Voit inspiroitua ja kopioida idean tai kuvan, mutta tämä on jo epäammattimaista, Kosonen tilittää Instagram-tilinsä Stories-osiossa.

Kososen mukaan on kummallista, että miljoonayleisön omaava Jaberi näyttää käyneen kyseisessä paikassa todella itsekin, mutta ei ole vaivautunut ottamaan paikasta omaa kuvaansa.

– Hän olisi vain voinut ottaa samanlaisen kuvan itsestään, mutta ei, hän päätti mennä sieltä mistä aita on matalin, Kosonen alleviivaa.

– Tämä osoittaa, että et voi uskoa kaikkea sitä, mitä näet somessa, nainen summaa.

Lue myös:

Huippubloggaaja Kira Kosonen ja jääkiekkoilija Petteri Lindbohm saivat lapsen – tuore äiti paljastaa: ”Synnytys ei sujunut odotusten mukaisesti”

Diili-kilpailija Inka Isotalolta rehellinen kannanotto hänestä liikkuviin huhuihin – ”Jokaisella on oikeus itsensä munaamiseen”