Huippusuositun Diili-ohjelman kärkikuusikossa kisaava Inka Isotalo on julkaissut oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa rehellisen kirjoituksen, jossa hän avaa syitä sille, minkä takia ei koe tarpeelliseksi päivittää aktiivisesti somekanaviaan.

Julkaisussaan Isotalo kertoo, että häneltä kysellään jatkuvasti, miksi hän ei postaa enemmän.

– Ohjelmaan mennään omana itsenään ja pyrin sellaisena myös tulemaan sieltä ulos, Isotalo vastaa ja jatkaa:

– Maailma selviää ilman tietoa mitä söin aamupalaksi ja kuinka paljon. Kamala ajatus myös, että joku näkisi koko ajan missä olen, en halua liikkua huomioviiri selässä.

Isotalo muistuttaa, että ateriat, matkat ja hotelliyöpymiset voivat oikeasti tapahtua, vaikka niitä ei taltioisikaan.

– 6 vuotta Monacossa ja Ranskassa asumista sekä 7 vuotta matkalaukkuelämää sisältää paljon sellaista, mitä ei uskoisi edes näkemällä, hän paljastaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Perheestään tai työstään Isotalo ei myöskään halua päivittää ja lisäksi hän kokee tarpeettomaksi lähteä oikomaan hänestä netissä liikkuvia huhuja.

– En koe tärkeäksi oikoa huhuja tai keskustelupalstojen huuteluja, koska jokaisella on oikeus mielikuvitukseen, mielipiteisiin ja itsensä munaamiseen, Isotalo alleviivaa.

– Vihaan epäaitoutta, kuvankäsittelyä ja kulisseja, joten asiat tulee postattua sellaisena kuin ne ovat. En tee niillä taidetta, elantoa tai ole tilivelvollinen kenellekään.

– Summa summarum… Täältä tulee mitä tulee, silloin kun tulee, kiva kun olette siellä, Isotalo päättää julkaisunsa pusuemojin kera.

Lue myös:

Diili-tähti Sointu Borg lataa arvostelijoilleen suorat sanat: ”Kyllä aitoudelle ja v*tut lokeroille!”

Diili-kilpailija Sointu Borgia syytetään sosiaalisessa mediassa miesvihaajaksi – näin hän vastaa syytöksiin!

Amanda Harkimolla erikoinen syy, miksi ei ole ajatellut voivansa osallistua Selviytyjiin – hämmästyy Kristian Heiskarin vastauksesta!