Amerikkalainen sometähti ja bloggaaja Emily Mitchell menehtyi muutamaa päivää ennen joulua odottaessaan viidettä lastaan. Asiasta uutisoi useat kansainväliset mediat.

The Sun -sivuston mukaan 36-vuotiaan Emilyn raskaus oli sujunut hyvin, mutta aamulla 22. joulukuuta 2020 nainen kuoli yllättäen kesken aamiaisen. Emilyn aviomies Jospeh oli yrittänyt tehdä kaikkensa pelastaaksen vaimonsa. Emily ja syntymätön lapsi kuitenkin menehtyivät ennen ensihoitajien saapumista paikalle.

Emily tarkkaa kuolinsyytä ei ole toistaiseksi kerrottu julkisuuteen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Rakas Emilymme ja arvokas syntymätön vauvamme jättivät meidät odottamatta aamulla 22. joulukuuta 2020. Sydämemme ovat särkyneet ja hänen iloista olemustaan tulevat kaipaamaan niin monet, Go Fund Me -sivustolla kuvaillaan.

Bloggaajana tunnetuksi tulleen Emilyn The Hidden Way -nimisellä Instagram-sivustolla on reilusti yli 100 000 seuraajaa. Elossa ollessaan Emily jakoi sosiaalisen median kanavillaan aktiivisesti kuvia ja tarinoita arjestaan suurperheen nuorena äitinä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Alexi Laihon Kelli-vaimo julkaisi onnellisen yhteiskuvan vain päiviä ennen joulua

Ellen Jokikunnas avautuu rehellisesti lapsettomuudesta ja adoptiosta: ”Odotus tuntuu kevyeltä vuosien hoitoihin verrattuna”