Tunnettu suomalaisjuontaja Susanna Laine on matkustanut todellista luksusta tihkuvalle lemmenlomalle yhdessä kumppaninsa, kohuräppäri Petri Nygårdin kanssa. Asia käy ilmi Laineen Instagramista.

Pariskunnan salattu suhde paljastui tammikuun alkupuolella, kun Seiska-lehti uutisoi kaksikon viihtyvän tiiviisti yhdessä. Paljastuksen jälkeen kumpikaan parin osapuoli ei ole kommentoinut suhdettaan millään tavalla.

Vapun jälkeen Laine kertoi omalla Instagram-tilillään lentäneensä lomamatkalle Italiaan, Salón kaupunkiin Gardajärven rannalle.

– Tämä on ihan käsittämättömän upea paikka. Olen Villa Arcadio -nimisessä hotellissa, ja minulla ei oikein ole sanoja, Susanna kuvaili Stories-osiossaan aiemmin tällä viikolla.

Myöhemmin Laine julkaisi Stories-osioonsa kuvamateriaalia hotellin ravintolan illalliselta. Hänen lisäämissään videoissaan vilahtaa myös Laineen matkaseura, Petri Nygård. Videolla kuuluu, kuinka Nygård ihastelee ravintolan ruokien makuja.

Hotelli, jossa rakastunut pari parhaillaan lomailee on vuonna 2000 hotelliksi restaroitu entinen luostari. Hotelli sijaitsee vuoren rinteessä, josta avautuu upeat näkymät Gardajärvelle.

– Tässä paikassa on kyllä jotain selittämätöntä taikaa, saisko jäädä nyt alkuun vaikka vuodeksi? Laine hehkuttaa Instagram-Feediin julkaisemansa kuvapäivityksen yhteydessä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Rakkauselämästä vaitonainen Susanna Laine yllätti – vei ystävänsä rakkaansa keikalle!

Susanna Laineen rakas Petri Nygård julkaisi härskin postauksen – Vappu Pimiältä tyhjentävä reaktio!