Juontaja Susanna Laine ja kohuräppäri Petri Nygård ovat tiettävästi seurustelleet jo jonkin aikaa. Seiska-lehti julkaisi tammikuussa kaksikosta liudan paparazzikuvia.

Pariskunta on pitänyt matalaa profiilia julkisuudessa, eivätkä he ole lisänneet esimerkiksi yhteiskuvia toistensa kanssa sosiaaliseen mediaan.

Instagramissa pariskunnan seurustelun voi kuitenkin huomata esimerkiksi siitä, että Nygårdin julkaisujen alle on ilmestynyt kommentteja Laineen ystäviltä. Nygårdin seuraajissa ovat nykyään muun muassa juontajat Vappu Pimiä ja Anni Hautala, jotka kuuluvat molemmat Laineen läheisiin ystäviin.

Nygård julkaisi hiljattain omalla Instagram-tilillään härskin meemin, jossa nainen ja mies juttelevat sängyssä.

– Olen maannut kahden entisen presidentin kanssa. Puhun neljää kieltä ja omistan kaksi Monetsia, nainen toteaa julkaisussa englanniksi.

Miehen pään kohdalle Nygård on lisännyt kuvan omasta pärstästään. Kuva on animoitu niin, että aurinkolasipäinen Nygård lipoo kieltään ja sanoo:

– Mä oon pillumagneetti!

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Rivo postaus on selkeästi ollut Vappu Pimiän mieleen, sillä nainen on kommentoinut kuvaa lukuisilla nauruemojeilla. Pimiän reaktio vahvistaa sen, että hänellä on lämpimät välit ystävänsä uuteen kumppaniin.

Julkaisu on kerännyt kommentteja myös muilta Nygårdin seuraajilta, mutta Lainetta ei meemin kommenttiosiossa näy.

Lue myös:

Susanna Laineen kanssa seurusteleva Petri Nygård pamauttaa rehellisen paljastuksen: ”Paneminen on parasta”

Seiska: Susanna Laineella salasuhde räppäri Petri Nygårdin kanssa