Tunnettu juontaja Susanna Laine valittiin vuonna 2005 Miss Suomen toiseksi perintöprinsessaksi. Ennen missikisoja Laine työskenteli yöchat-juontajana Pulssi-ohjelmassa.

Laine oli nähnyt ilmoituksen chat-juontajan paikasta Helsingin Sanomista ja sai lopulta työpestin yhdessä tuolloin vielä omaa uraansa aloittelevan Jaajo Linnonmaan kanssa. Nyt Laine muistelee uransa alkuaikoja Aki Linnanahteen juontamassa podcastissa Aki Linnanahde Talkshow.

Pulssi-ohjelma tuli tv-kanavilta öisin muiden ohjelmien loppuessa ja oli Laineen ensimmäinen kokemus juontamisesta. Ohjelmaa kuvattiin ympäri Suomen erilaisissa ravintoloissa ja baareissa.

– Täytyy kysyä, kun Jaajon kanssa kiersitte ympäri Suomen, tuliko minkä verran kuppia otettua? Eikös se ollut ihan hirveätä rälläämistä? Linnanahde tiedustelee Laineelta podcastissa.

– Joo, oli se, Laine myöntää nauraen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upouts ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ensimmäisen yöchat-lähetyksensä iltana Laine ei kuitenkaan juonut alkoholia, sillä hän jännitti työtehtäväänsä niin paljon.

Tilanne meni lopulta pieneksi säätämiseksi, sillä Linnonmaa jätti Laineen yllättäen pulaan.

– Kun lähetys alkoi, Jaajo häippäsi johonkin. Hän näki varmasti jonkun tutun ja minä jäin yksin, Laine kuvailee.

– Muistan miten pulssini nousi – sinä tiedät sen fiiliksen kun pulssi nousee ja alkaa veri virrata. Mietin vain, että mitä minä nyt teen, hän lähti nyt johonkin, nainen jatkaa.

Lopulta Laine kuitenkin selvisi lähetyksestä kunnialla, ja nykyään hän kuuluukin ansiokkaasti Suomen menestyneimpien juontajien joukkoon.

Lue myös:

Susanna Laine paljastaa vihdoin totuuden – salasi sairauslomansa ennen irtisanoutumistaan suosikkiohjelmasta: ”Tuntui hävettävältä”

Susanna Laine avautui tv:ssä intiimikohtausten kuvaamisesta Konsta Hietasen kanssa: ”Tämä on juuri sitä, mitä haluan”