Suvi Teräsniska – IG

Suvi Teräsniska on taksin suurkuluttaja – nämä kaksi asiaa kuljettajan toiminnassa saa hänet ärsyyntymään!

Petri Voutilainen

Tähdet, tähdet -ohjelmassa toiseksi sijoittunut laulaja Suvi Teräsniska on ahkera käyttämään taksia. Hän julkaisi Instagramissa kuvan taksikuiteista, jotka ovat syntyneet syksyn aikana.

– Parit taksimatkat tullut tehtyä tässä viimeisen kolmen kuukauden aikana. Mun isäni ajoi taksia noin 25 vuotta ennen siirtymistään takaisin kaivostöihin. Minäkin laskin joskus palkkoja ja maksoin laskuja ja opin sitä kautta yrittämisestä jo 15-vuotiaana, Teräsniska kirjoittaa kuvatekstissä.

– Ihmettelin aina niitä valtavia ennakkoverolaskuja ja yellejä ja tyellejä ja tajusin eipä se siinäkään hommassa raha ilmaiseksi tule.

Suvi pyrkii aina käyttämään kaupungin tai paikkakunnan alkuperäistä taksipalvelua. Hän ärsyyntyy, jos kuski ei tiedä missä osoite on tai pyytää näpyttelemään osoitteen navigaattoriin.

– En oleta että kaikki osoitteet ovat päässä, karttapalvelun avulla saa ajaa, mutta asiakkaan tehtävä ei ole neuvoa kuskia perille. Onneksi näitä tilanteita alkuperäisten palveluntuottajien autoissa tulee eteen todella harvoin.

– Mutta toki muistan kun isä haki liikennelupaa Ouluun ja äiti leikkas sille puhelinluettelon lopusta karttasivut ja kontaktoi ne. Sieltä sit opettelemaan rimpsuja ja katuja ulkoa. Minäkin muistan että Oulun Kaukovainiolla on tiet ”Kulta-Hopea-Pronssi-Tina-Vaski-Lyijy”

Lue myös:

Suvi Teräsniska muistaa Vexiä ja Olli Lindholmia koskettavassa julkaisussa

Tähdet, tähdet -suosikki Konsta Hietanen on suurperheen isä – tässä on kuvankaunis vaimo!

Voita sähköpyörä – arvo yli 1000€!

  1. Vastaa neljään nopeaan kysymykseen.
  2. Osallistu arvontaan.
  3. Voit voittaa sähköpyörän, jonka arvo on yli 1000€!
OSALLISTU NYT!
Asenna appi

Metropoli.net

Sattuu ja tapahtuu