Kohujen keskelle joutunut talk show -juontaja Ellen DeGeneres, 62, on jälleen noussut otsikoihin kyseenalaisen haastattelukäyttäytymisensä vuoksi.

Laulajatähti Mariah Carey, 50, muistelee tuoreessa Vulture-sivustolle antamassaan haastattelussa vierailuaan Ellen DeGeneres Show -ohjelmassa vuonna 2008. Tilanne oli ollut Mariahille hyvin kiusallinen ja epämukava, sillä DeGeneres alkoi kesken haastattelun tivaamaan Mariahilta tämän ympärillä liikkuvista raskaushuhuista.

Mariah kertoo yrittäneensä sanoa, ettei halunnut keskustella aiheesta, mutta tämä vain pahensi asiaa. Ellen otti esille samppanjapullon ja totesi, että he voivat nostaa maljan, jos Mariah ei ole raskaana.

Laulajan vastusteluista huolimatta Ellen kaatoi kummallekin lasilliset kuohuvaa ja vaati Mariahia juomaan omansa. Mariah joutui teeskentelemään siemaisevansa sampanjaa, minkä myötä Ellen julisti tv-ohjelmassa Mariahin olevan raskaana.

Nyt Mariah myöntää, että hän todella oli raskaana tuolloin, mutta sai keskenmenon pian ohjelmassa vierailun jälkeen. Hän oli jo aiemmin saanut keskenmenon, eikä siksi halunnut julkisesti kertoa raskaudestaan.

– Se tilanne teki oloni todella epämukavaksi. Ja minun on ollut todella hankala käsitellä koko asiaa jälkeenpäin, Mariah sanoo.

Sittemin kaksoset synnyttänyt Mariah olisi toivonut Ellenilta enemmän empatiaa kyseisessä haastattelussa.

Mariahin kohtaamaa tilannetta on kauhisteltu laajasti ympäri somemaailmaa. Monien mielestä Ellenin käytös ohjelmassa oli epäasiallista ja loukkaavaa.

– Pitivätkö jotkut tätä oikeasti hauskana? Raskaudesta kertominen on hyvin yksityinen asia, etenkin kun ollaan varhaisessa vaiheessa. Sitten hän sai keskenmenon, ja koko maailma tiesi. Paskamainen veto Elleniltä, eräs somekäyttäjä kommentoi Youtubessa.

Näet videopätkän haastattelutilanteesta alta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös: Sara Forsberg rehellisenä kokemuksestaan Ellen DeGeneresin ohjelmassa – työntekijät juoruilivat tähtijuontajasta