Tähdet, tähdet -ohjelma alkoi Nelosella sunnuntaina (16.8.).

Kilpailussa on mukana Emma-palkittu laulaja Leo Stillman.

– Ensimmäisestä jaksosta jäi superhyvä fiilis. Meillä on todella hyvä jengi ja tuntuu, että koko tuotanto sekä artistit ovat yhtä suurta perhettä. Ohjelman tekemisestä jäi sellainen yhdessä tekemisen meininki. Kannustimme toisiamme vetojen välissä ja ennen suoraa lähetystä. Kaikilta kuultiin todella hienot vedot, Leo kertoo Metropoli.netille.

Hän jännitti suoraa lähetystä.

– Jännitin tosi paljon, vaikka olin treenannut vetoja paljon. Livetilanteet jännittävät aina ja etenkin, kun se menee vielä televisioon kaikkien nähtäväksi.

Kuva: Nelonen

Leon lisäksi ohjelmassa ovat mukana Suvi Teräsniska, Katri Ylander, Tommi Läntinen, Päivi Lepistö, Mikko Harju, ABREU, Konsta Hietanen, Hanna Pakarinen ja HesaÄijä.

Mevotron-yhtyeestä tuttu Päivi Lepistö hyppäsi korvaamaan lyhyellä varoitusajalla Pandoraa, joka ei voinut koronarajoitusten takia osallistua ohjelmaan.

Välitän suuresti teistä rakkaat suomalaiset ja haluan kantaa vastuuni tämän hetken tilanteessa. Olen päättänyt jäädä nyt Ruotsiin poikani kanssa siihen saakka, kunnes voimme jälleen vapaasti liikkua ja pääsen näkemään teidät sekä suomalaisen puolisoni. Pitäkää huolta itsestänne suomalaiset, Pandora kertoi tiedotteessa.

Päivi Lepistö on Pandoran pitkäaikainen ystävä ja toinen ysäripop-ikoni. Pyyntö lähteä kilpailuun tuli Lepistölle täysin yllättäen loppuviikosta ja hän on hyvin jännittävän paikan edessä hypätessään suoran lähetyksen lavalle lähes kylmiltään.

Luulin aluksi, että minua pyydetään ohjelmaan vierailevaksi tuomariksi. Kävikin niin, että reilu tunti puhelun jälkeen istuin junassa matkalla kuvauksiin! Ennakkohaastatteluissa on ollut vaikea yrittää tiivistää ajatuksia, kun en itsekään ihan vielä ymmärrä, että miten tässä näin kävi, Päivi kertoo tiedotteessa.