Jussi-gaala järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti lokakuussa ja kutsuvieraita on aiempaa vähemmän, noin 350. Valtaosa kutsutuista on joko ehdokkaita tai yhteistyökumppaneita.

Tapahtuma on painottanut vahvasti huolehtivansa koko illan ajan hyvästä hygieniatasosta, ja se on myös tiedottanut erikseen tarkoista turvaohjeistuksista. Tästä huolimatta Jussi-gaala on saanut osakseen runsaasti kritiikkiä, sillä THL:n määräyksen mukaan yli 20 ihmisen yksityistilaisuuksia ei tulisi järjestää lainkaan.

Yksi kritisoijista on suosikkinäyttelijä Mimosa Willamo, jonka mielestä kutsuvieraita olisi pitänyt rajoittaa reilulla kädellä.

– Merikaapelihalli on iso ja turvavälit onnistuu varmasti, mutta en silti ymmärrä miksei kutsuja voinut olla huomattavasti vähemmän? Willamo ihmettelee Instagram-tilinsä Stories-osiossa.

– Eikö tää vuosi ole tarpeeksi outo että voitaisiin rajata kutsut minimiin? En epäile lainkaan etteikö käsidesiä ja pöytäkohtaisia vessoja olisi järjestetty hyvin. Ehdokkaita on kuitenkin alle 50. Miten se (kutsuttujen määrä) on päästetty venähtämään noin? hän summaa.

Lue myös:

Jannika B avautuu uupumuksestaan: ”Uskalsin sanoa, että nyt en jaksa ja tarvitsen apua”

Tosi-tv-ohjelmaan osallistuminen aiheutti Alisa Ranta-aholle ulosottohelvetin: ”Minulta karhutaan edelleen 80 000 euroa”

Minttu Räikkösen harvinainen video Kimin kotiinpaluusta sekoitti somen – katso!