Kirjailija Miki Liukkosen luotsaaman Miki Liukkonen, sivullinen -ohjelman tuoreessa jaksossa perehdytään Onlyfans-yrittäjyyteen. Onlyfans on maailmanlaajuiseen suosioon noussut, aikuisviihteeseen painottuva sosiaalisen median alusta, jossa sisällöntuottajat tarjoavat maksua vastaan erilaisia kuvia, videoita tai jopa kahdenkeskeisiä keskusteluita.

Ohjelmassa ääneen pääsevät Suomen tunnetuimpiin Onlyfans-yrittäjiin lukeutuvat Iida Ketola ja Iris Flinkkilä.

Ketola on monille suomalaisille tuttu myös muun muassa tv:stä ja Instagramista. Hän julkaisee omalla Instagram-tilillään usein hyvin sensuelleja kuvia itsestään.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ohjelmassa Ketola kertoo hyvin avoimesti oudoista pyynnöistä, joita on uransa aikana saanut Onlyfans-tilaajiltaan.

– Yksi Onlyfans -seuraajani maksoi minulle viisikymppiä siitä, että otan hänelle varpaistani erilaisissa asennoissa kuvia, Ketola paljastaa.

Myös Flinkkilä jakaa omia kokemuksiaan. Hänen mielestään on kiinnostavaa saada tietää, millaisista asioista ihmiset pitävät.

– Joku kysyi minulta todella kohteliaasti, että olisiko liikaa, jos hän pyytäisi videon, jossa joku toinen koskettelisi napaani, Flinkkilä muistelee.

Keskustelun päätteeksi Miki Liukkonen haluaa tietää naisilta, millaista sisältöä hänen kannattaisi jakaa, jos hän perustaisi Onlyfans-tilin.

– Minä voisin kyllä nähdä sinut sillä tavalla todella kiusaantuneena runkkaamassa. Se olisi mahtavaa Onlyfans -sisältöä. Minä maksaisin siitä, Ketola tokaisee nauraen.

Miki Liukkonen, sivullinen torstaisin Teema & Femillä kello 21.00. Jaksot löytyvät myös Areenasta.

Lue myös:

Iida Ketola sai viime keväänä ikäviä uutisia lääkäriltä – julkaisi nyt kuvan sairaalavuoteelta!

Renne Korppilasta eronnut Iida Ketola löysi vierelleen uuden kumppanin – julkaisi rakkaansa kanssa paljonpuhuvan videon!