Urheiluvaikuttaja ja mediapersoona Aleksi Valavuori on puhunut avoimesti alkoholismistaan ja siitä toipumisesta. Nyt hän julkaisi Instagram-tilillään kuvaparin, jonka ensimmäinen kuva on otettu vuonna 2019, kun hän hakeutui katkaisuhoitoon.

Kuvassa Valavuori katsoo kameraan apea ilme kasvoillaan ja taustalla näkyy oveen kiinnitetty katkaisuhoitoaseman päiväohjelma.

– Ekassa kuvassa oon katkolla 2019, tokassa kuvassa oon just tullut hiihtolenkiltä tänään, Valavuori kirjoittaa.

Hän käsitteli aihetta myös viime sunnuntain Valavuori LIVE -ohjelmassaan, jossa vieraina olivat mäkikotka Janne Ahonen ja jääkiekkkoilija Wiljami Myllylä.

– Noissa perheissä on vähän enempi arvokisamitaleita kuin meillä, mutta alkoholismia on melko lailla saman verran, Valavuori toteaa.

Kuvat ovat keränneet useita kommentteja ja kiitosta siitä, että Valavuori on valinnut tärkeän aiheen ohjelmaansa.

– Tärkeä aihe ja mahtavaa, että nostat tän sun ohjelmassa esille.

– Silmistä näkee sen eron. Kunnioitan!

– Mikä ero, ekassa kuvassa silmistäsi loistaa vaan tuska toisessa kuvassa silmistäsi loistaa ilo ja elämä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Valavuori avautui vaikeasta alkoholismistaan myös Big Brother -talossa viime keväänä ja kertoi samalla viettäneensä katkaisuhoidossa pisimmän mahdollisen ajan.

– Juominen oli mulle ongelma, koska se ei ollut kaksi tai kolme annosta, vaan se oli yhtäkkiä kuusi tai kymmenen annosta. Kun ränni lähti päälle, saattoi olla viikon laulu. Siinä ei ollut hevonperseen järkeä, Valavuori kertoi tuolloin talon muille asukkaille.

Lue myös:

Aleksi Valavuori joutui onnettomuuteen ja menetti viisi hammastaan – julkaisi rajun kuvan: ”Ai s*atana”

Aleksi Valavuori julkaisi harvinaisen yhteiskuvan lastensa kanssa – Teemu Selänne jätti tyhjentävän kommentin: ”Ihmiset pelkkää kultaa”