Tunnettu mediapersoona ja urheiluvaikuttaja Aleksi Valavuori on lomaillut kuluneet viikot lastensa kanssa Vuokatin laskettelukeskuksessa. Kahden lapsen isä kertoo reissustaan omalla Instagram-tilillään.

Valavuoren julkaisemasta postauksesta selviää, että Valavuori on nauttinut pohjoisen lumisista maisemista lastensa kanssa jo kolme viikkoa putkeen. Tässä ajassa perhe on ehtinyt harrastaa yhdessä lukuisia eri urheilulajeja.

– Kolme viikkoa lasten kanssa Vuokatin paratiisissa, tuli laitettua aika paljon toistoja sisään! Laskin että urheiltiin keskimäärin noin 4h per päivä… tennistä, hiihtoa, uintia, telinevoimistelua, laskettelua, jääkiekkoa, pesistä, Valavuori kuvailee Instagramissa.

– Päälle vielä kylpylää, SuperPark, bilistä, dartsia, hän lisää.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Valavuori on lisännyt postauksensa oheen kuvan, jossa poseeraa kummankin lapsensa kanssa. Otos on harvinainen, sillä Valavuori ei usein kuvaa lapsiaan somessa, saatikka lisää kuvia, joissa kaikki perheenjäsenet olisivat mukana.

Vuokattia Valavuori kehuu vuolain sanoin ja kiittää erityisesti kainuulaisia ystävällisyydestä.

– Tämä paikka on lasten kanssa kaikkien unelmien täyttymys. Kiitos aina niin ystävälliset kainuulaiset, kiitos Hotelli Vuokatti, Valavuori kirjoittaa.

– Minä tulen takaisin treenaamaan jo ensi viikolla! hän lupaa.

Valavuoren julkaisu on saanut iloisen vastaanoton Instagramissa. Muun muassa jääkiekkolegenda Teemu Selänne on jättänyt kommentin kuvan alle. Selänteellä on Valavuoren tavoin hyvin selkeä mielipide kainuulaisista:

– Fantastinen paikka missä ihmiset on pelkkää kultaa, Selänne hehkuttaa sydänemojin kera.

– Upea paikka, tulee käytyä monta kertaa vuodessa! eräs toinen seuraaja kommentoi.

– Kainuu on ihan best, kolmas ylistää.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Aleksi Valavuori julkaisi kuvia vain uimahousut yllään – taustalla painava viesti hallitukselle: ”Älkää tehkö typeryyksiä”

Painoa pudottanut Aleksi Valavuori poseeraa koko kansan edessä pelkissä uimahousuissa – yleisöltä yksimielinen reaktio: ”Mihin tässä pitää kiinnittää huomio?”